Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reprezentanți ai Universității din Oradea la Universiada de la Chengdu – China

 Universitatea din Oradea a trimis patru sportivi și un arbitru internațional la Jocurile Mondiale Universitare de vară de la Chengdu – China. Amânată cu doi ani, din pricina pandemiei, Universiada are loc între 28 iulie și 8 august.

 

Conf. univ. dr. Paul Szabo-Alexi, cadru didactic în cadrul Departamentului de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie, al Facultății de Geografie, Turism și Sport, participă la Jocurile Mondiale Universitare din Chengdu ca arbitru volei.

Paul Szabo-Alexi

Studentul Mihai Dringo aleargă pentru culorile României, în timp ce colegii săi: Bobe Nicolescu, Eduard Petrescu și Tudor Fometescu fac parte din lotul de baschet țării noastre.

Mihai Sorin Dringo, atlet legitimat la CSU CSM, care a avut evoluții foarte bune în acest an, spune simplu că a ajuns la Universiadă fiindcă adoră ceea ce face. Secretul reușitei, susține  el, ține de „muncă și devotament”.

„Am așteptat 3 ani. Universiada trebuia să aibă loc în 2021. Dar, în final, am ajuns și aici. Îmi doresc să obțin un rezultat bun. Dar, mai mult decât atât, pentru mine contează să mă bucur de ce e în jurul meu”, a declarat Mihai Sorin Dringo.

După ce echipa de baschet a României a învins reprezentativa Mongoliei, cu scorul de 81 la 62, Eduard Petrescu a declarat: „Ne dorim să ne calificăm în sferturi. Am abortat meciurile cu o mentalitate foarte bună. Avem un plan de joc bine pus la punct, pe care vom încerca să-l respectăm”.

La cea de a XXXI-a ediție a Jocurilor Mondiale Universitare de vară, care desfășoară la Chengdu, România a trimis 40 de sportivi, pentru cinci discipline sportive: atletism, baschet, gimnastică ritmică, înot și tenis de masă.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 161G Sucutard – Palatca – Vaida Cămăraș – Drumul Național 16 sunt derulate de Consiliul Județean (CJ) Cluj.

Modernizarea Drumului Bistriței a ajuns la stadiul de 65%

Articolul următor
Ferma ITL Agrocomplex, din comuna Lechința, are un rulaj de 9.000 capete viței pe an.

Vițeii din Bistrița-Năsăud iau drumul exportului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share