Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cu ce avioane private au venit starurile la Untold

Cei dintâi artiști sosiți pe AIAIC pentru Untold au fost Steve Aoki, Boris Brejcha, Ann Clue și ALOK.
Aeroportul clujean este asaltat de avioane private cu artiștii din festival | Foto: AIAIC, Municipiul Cluj-Napoca

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a prezentat imagini cu primele aeronave private care i-au adus pe artiști la festival.

Cei dintâi artiști sosiți pe AIAIC pentru Untold au fost Steve Aoki, Boris Brejcha, Ann Clue și ALOK. Porțile festivalului de la Cluj-Napoca, din Parcul Central, din perioada 3-6 august, s-au deschis la ora 16:00. În toate cele patru zile accesul se face între orele 16:00 și 05:00.

Fanii care au abonamente General Access și VIP și au făcut check-in online și-au putut ridica în avans brățările. Accesul la Untold se face de la Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Au umplut Parcul Central

La câteva ore înainte de deschidere mii de fani erau prezenți în preajma porților de intrare. Foarte solicitate sunt mall-urile, terasele, benzinăriile, dar și farmaciile. Liniile de tramvai sunt dezafectate pe parcursul festivalului, traseul autobuzelor de pe relația Mănăștur fiind unul ocolit, prin cartierul Grigorescu. De asemenea, există câteva curse de noapte, cu mijloace de transport în comun.

Organizatorii mizează, la actuala ediție, pe 400.000 de participanți. Toate abonamentele cu acces general au fost vândute, fiind disponibile bilete de o zi sau tichete VIP. Printre artiștii importanți mai figurează David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Eric Prydz, Zhu, KSHMR, Tale of Us, Amelie Lens, Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana, Ferg. Festivalul oferă activități și zone speciale, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă și zone de divertisment.

Jurnaliști plimbați de “organe”

Înaintea deschiderii oficiale, instituțiile publice care asigură ordinea la festival au programat o conferință de presă cu măsurile de siguranță publică, la standul Ministerului Afacerilor Interne. Jurnaliștilor li s-a comunicat să acceseze intrarea dinspre str. Uzinei Electrice, însă acolo au fost redirecționați de agenții de pază spre intrarea de la Hotelul Napoca, fiind nevoiți să facă un ocol de câțiva kilometri în jurul perimetrului de festival. Cum la a doua intrare indicată au fost retrimiși în punctul inițial, unii au abandonat interacțiunea cu autoritățile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cea de-a doua ediție a programului de titluri de stat Fidelis din 2023, desfășurată de Ministerul Finanțelor în parteneriat cu Rock FM, a adus cel mai mare număr de investitori - donatori de până acum.

Rockerii din Cluj și Timiș, în topul investitorilor în titlurile Fidelis

Articolul următor

De la Oradea la Silicon Valley: doi fondatori români în mijlocul tehnologiei globale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share