Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON Business Services Cluj începe un nou capitol prin mutarea în noul birou din Record Park

E.ON Business Services Cluj, unul dintre cei mai mari angajatori și activi jucători în domeniul serviciilor de suport din Cluj-Napoca, se va muta într-un nou spațiu de birouri în Record Park, proiectul mixt dezvoltat de Speedwell și deținut de AYA Properties Fund. Odată cu finalizarea amenajărilor și pregătirilor, Record Park este gata să primească E.ON în noul lor birou ultramodern, un spațiu proiectat cu grijă pentru a satisface nevoile și obiectivele companiei. Tranzacția de închiriere a birourilor a fost intermediată de Griffes – companie de consultanță imobiliară, prin Andreea Păun.

E.ON Business Services Cluj, parte a grupului german E.ON, unul dintre cei mai mari operatori de rețele de energie din Europa, a fost stabilit în Cluj-Napoca în 2012, cu scopul de a furniza servicii financiare și de contabilitate de înalta calitate clienților interni ai Grupului E.ON din întreaga lume.

Spațiul de birouri E.ON este o adevărată reprezentare a viziunii companiei de a schimba mediul de lucru. Spațiul de lucru clasic a fost transformat cu grijă într-unul cu design dinamic și colaborativ care promovează creativitatea, inovația și sinergia între angajați. Biroul nou amenajat dispune de numeroase zone de colaborare integrate strategic în spațiul de lucru. Aceste spații servesc drept hub-uri dedicate schimbului de idei, sesiunilor de brainstorming și discuțiilor în echipă, promovând o cultură a colaborării și comunicării deschise. De la zonele de relaxare confortabile și terasele relaxante până la sălile de ședințe moderne, dotate cu ultima tehnologie, fiecare element a fost atent selectat pentru a inspira munca în echipă și a îmbunătăți productivitatea.

Record Park, cunoscut pentru mediul de lucru modern și dinamic, se potrivește perfect cu viziunea E.ON Business Services Cluj de a oferi soluții energetice de ultimă generație în timp ce promovează o cultură de colaborare și inspirație la locul de muncă. Noul spațiu de birouri a fost proiectat cu atenție pentru a se adapta nevoilor în continuă schimbare ale companiei, promovând comunicarea și o mai mare sinergie între echipe.

“Suntem încântați să anunțăm finalizarea cu succes a noului nostru birou din Record Park. Acesta marchează un pas important pentru E.ON Business Services Cluj, odată cu intrarea într-o nouă etapă de creștere și progres. Amenajările excepționale și locația strategică a clădirii Record Park completează perfect angajamentul nostru față de inovație și servicii pentru clienți. Așteptăm cu nerăbdare oportunitățile pe care acest nou spațiu de lucru le va oferi, atât pentru îmbunătățirea serviciilor noastre, cât și pentru experiența angajaților.” a declarat Stefan Balster, Director General E.ON Business Services Cluj

Record Park este primul proiect mixt din Cluj-Napoca, oferind 15.000 mp de spații de birouri și 236 de apartamente, ancorate de facilitați de relaxare și recreere, un Mega Image, noul bistro Bruto și o grădiniță.

“Asistarea la finalizarea biroului E.ON ne face mândri. Viziunea noastră pentru Record Park a fost de a crea un spațiu care promovează inovația și colaborarea, iar acest birou se potrivește perfect cu această viziune. Este cu adevărat satisfăcător să vedem cum acest spațiu s-a transformat într-un mediu în care se poate excela în furnizarea de soluții energetice de înaltă calitate. Sunt încântat să văd echipa E.ON prosperând în acest cadru dinamic și aștept cu nerăbdare impactul pozitiv pe care îl vor avea în industria energetică din noul lor sediu.”a declarat Didier Balcaen, Cofondator și Partener al Speedwell.

Speedwell a anunțat instalarea de panouri fotovoltaice pentru două dintre proiectele sale de birouri: Record Park din Cluj-Napoca și Miro din București. Compania își propune sa îmbunătățească proprietățile din propriul portofoliu și să le transforme în clădiri cu un grad mai ridicat de sustenabilitate. Adăugarea acestor panouri nu numai că reduce amprenta de carbon, dar oferă și o soluție de reducere a costurilor pentru chiriași.

Noul chiriaș ocupă două etaje consecutive, având în total un birou de 3.500 mp. “Biroul este cu adevărat ultramodern, având un design de ultimă generație și facilități moderne care se potrivesc perfect angajamentului E.ON față de inovație și excelență. A fost o călătorie palpitantă să asist la transformarea acestui spațiu de lucru într-un mediu dinamic care va inspira, fără îndoială, echipa E.ON și va ridica nivelul serviciilor lor.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partener al Griffes, consultant al părților în tranzacție.

Record Park Offices a fost finalizat cu succes și livrat în 2020, găzduind sediul MHP Consulting Romania, o filială a brandului Porsche AG, compania de asigurări americane MassMutual, printre altii. Record Park Offices are certificarea BREEAM Excelent. Certificarea BREEAM reconfirmă standardele de înaltă calitate ale Speedwell și angajamentul de a livra proiecte unice și sustenabile. Proiectul oferă, de asemenea, acces și modalități de parcare ce permit atât vizitatorilor, cat și utilizatorilor permanenți să folosească parcarea interioară a complexului și să plătească în functie de utilizare, facilitând astfel accesul într-o zonă de obicei aglomerată, în timp ce optimizează costurile.

In prezent, Record Park Offices este deținut de AYA Properties Fund, un fond de investiții imobiliare cu sediul în Belgia, ce pune accent pe active imobiliare în locații AAA din Europa de Sud-Est.

Grupul E.ON este unul dintre cei mai mari operatori de rețele de energie și infrastructură energetică din Europa și furnizor de soluții inovatoare pentru 50 de milioane de clienți. Grupul german E.ON este unul dintre liderii de piața în domeniul energiei, având o prezență de peste 17 ani consolidată în România. Companiile de referință din Grupul E.ON Romania sunt Delgaz Grid și E.ON Energie Romania, care desfășoară activități de distribuție, respectiv furnizare de energie și soluții energetice pentru aproximativ 3,4 milioane de clienți. Din momentul intrării pe piața românească, E.ON a investit aproximativ 2 miliarde de euro, în special în modernizarea rețelelor de energie, în același timp, valoarea contribuțiilor transferate statului și bugetelor locale se ridica la 2,7 miliarde de euro. E.ON Business Services Cluj a fost înființat în 2012, cu scopul de a furniza servicii financiare și de contabilitate de primă clasă clienților interni ai Grupului E.ON din întreaga lume. Datorită expertizei sale financiare și de contabilitate, proceselor standardizate și structurilor IT, E.ON Business Services Cluj a devenit un partener important în procesul global de luare a deciziilor în cadrul Grupului E.ON.

Fondat de 2 cetățeni belgieni, Jan Demeyere și Didier Balcaen, Speedwell își propune sa dezvolte proprietăți imobiliare cu pasiune. Având un pipeline de peste 1 miliard de euro în dezvoltarea de proiecte imobiliare, Speedwell deține un portofoliu vast de proprietăți construite în România, care include RECORD PARK în Cluj-Napoca, THE IVY, TRIAMA Residence, The Meadows, Cityzen și SpacePlus în București, Glenwood Estate în Corbeanca, MIRO Offices în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE CITY în Râmnicu Vâlcea.

Griffes este o companie de consultanță imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, după o experiență de 15 ani în domeniul imobiliar și în marketingul proprietăților. Portofoliul de birouri Griffes atinge 95.000 mp și include proprietăți importante precum clădirea Unirii View din centrul Bucureștiului, proiectul mixt Record Park din inima Cluj-Napoca, Liberty Technology Park, un proiect de regenerare urbană în Cluj-Napoca, Paltim în Timișoara, clădirea de birouri boutique Muse din București și multe alte proiecte în orașele regionale. Printre clienții asistați de Griffes în dezvoltarea sau înființarea de operațiuni în România se numără compania de IT și outsourcing Wipro Technologies, compania japoneză de software NTT Data, consolidarea centrului de tehnologie Porsche din Cluj-Napoca, ATOS IT Solutions, IPSOS Research, Veeam Software, gigantul american de asigurări MassMutual și PayPoint International din Marea Britanie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziegler Group a finalizat achiziţionarea fabricii HS Timber Productions Sebeș

Articolul următor

Ce beneficii extrasalariale solicită managerii și specialiștii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share