Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consult Imobil va amenaja un complex comercial la Bistriţa

Sursa foto: Bistriţa Business

Consult Imobil, compania bistriţeană deţinută de Marius Negrea intenţionează să amenajeze un nou complex comercial la Bistriţa. Costurile sunt estimate la 20 milioane lei.

Spaţiul pentru viitorul OK Shopping Center ales este cel al vechii turnătorii de lângă Dedeman. Pentru schimbarea destinaţiei acestei clădiri, din producție industrială în spații comerciale, conform legislației în vigoare, antreprenorul a depus documentaţia necesară.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) a recepţionat în 9 august memoriul prin care dezvoltatorul cere acordul de mediu necesar pentru proiectul „Schimbare destinație din turnătorie (TOA3, TOA6, TOA5, TOA8, TOA9) în depozite și complexe vânzări en-gros și en detail și realizare compartimentări interioare, conform PUG Bistrița și RLU”, potrivit Bistriţa Business.

Cum va arăta complexul celor de la Consult Imobil?

Vor fi amenajate 12 spații comerciale la parter și 4 la etaj. Suprafețele afectate vor fi între 68,25 mp și 967,25 mp. Pentru un acces facil şi comoditate vor fi amenajate 270 locuri de parcare în incita complexului. Acesta va avea o suprafață utilă de 8.060 mp la parter și de 1.130 mp la etaj. OK Shopping Center Bistriţa va avea, de asemenea, două depozite, cu peste 200 mp fiecare, care vor fi puse la dispoziţia comercianților. Complexul va totaliza aproximativ 9.900 mp utili cu 16 spații comerciale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fundația Comunitară Miercurea Ciuc a finalizat acţiunile din programul „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”

Articolul următor
O delegație condusă de ambasadorul Chinei în România Han Chunlin, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Sinohydro lucrează la Centura Zalăului ca la Marele Zid Chinezesc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share