Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primarul Turdei, Cristian Matei a primit vizita primarului turc al oraşului Sindirgi Belediyesi, Ekrem Yavaş

sursa foto: Ekrem Yavaş

Primarul Turdei, Cristian Matei s-a bucurat de sosirea primarului turc al oraşului Sindirgi Belediyesi, Ekrem Yavaş. Întâlnirea cu delegaţia turcă a avut loc în perioada 7-11 august 2023. De-a lungul celor patru zile, cei doi primari au făcut schimb de bune practici şi au trasat coordonatele unor viitoare proiecte de colaborare pe domenii de maximă importanţă din arii cum sunt promovarea turismului, dezvoltare durabilă şi protecţia mediului.

Primarul Turdei, Cristian Matei apreciază vizita delegaţiei turce

“Această vizită specială a reprezentat o oportunitate unică de a întări legăturile noastre culturale, economice și sociale și de a promova schimbul de experiență și idei între comunitățile noastre.

Pe parcursul întâlnirii am avut discuții constructive prin intermediul cărora am împărtășit perspective și soluții inovatoare pentru problemele și provocările cu care se confruntă orașele noastre. Am avut privilegiul să discutăm despre dezvoltarea durabilă, protecția mediului, promovarea turismului și colaborarea în diverse domenii care vor contribui la îmbunătățirea calității vieții pentru toți cetățenii noștri” a scris primarul Cristian Matei pe pagina sa de social media.
Din delegația turcă au mai făcut parte Salih Durak – Vicepreședinte, Manager al Afacerilor Culturale și Sociale și Himmet Taslioglu – Manager al Dezvoltării Strategice.

Ekrem Yavaş a apreciat în mod deosebit Turda

“Am mers la invitația Municipiului Turda să dăm un exemplu pentru proiectul Geoparcului Ida Madra. Am petrecut trei zile pline în turneu. Am văzut o România imaculat organizată. Am primit exemple pe care le putem folosi în domeniul municipalității. Am văzut Salina din Pestera de sare Turda, cu peste 3.000 de vizitatori pe zi. Am examinat totul, de la tratarea orașului la irigații agricole, îngrășăminte și producția de energie electrică” scris primarul oraşului Sindirgi Belediyesi pe pagina personală de social media.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lui Patrick Ciorcilă i s-a conferit în numele Transylvania Open, Înaltul Patronaj al Casei Regale

Articolul următor

Lansare de carte despre istoria Oradiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share