Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lui Patrick Ciorcilă i s-a conferit în numele Transylvania Open, Înaltul Patronaj al Casei Regale

Sursa foto: Patrik Ciorcilă

Patrick Ciorcilă a primit în numele Transylvania Open, Înaltul Patronaj al Casei Regale din partea Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. “Faptul că acest teren există la Domeniul Regal Săvârșin încă din 1945 demonstrează că tenisul și Familia Regală au aceleași valori comune: fair play, tenacitate, onoare și respect” a spus Patrick Ciorcilă pe pagina sa de social media.

Sursă foto: Patrok Ciorcilă

 

Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit Înaltul Patronaj turneului de tenis Transylvania Open, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Castelul Regal Săvârșin. La ceremonie a luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu. Histoires royales.

Transylvania Open

Transylvania Open a fost inițiat în anul 2021 și este un turneu de tenis WTA 250 pentru jucătoare profesioniste. Ceremonia de conferire a Înaltului Patronaj a fost urmată de un simbolic schimb de mingi pe terenul istoric de tenis din Parcul Regal între marele campion Horia Tecău și directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.
Lor li s-au alăturat, pentru un scurt joc de mingi, Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania și Bogdan Nițescu.
Sursa foto: Casa Regală
În cinstea evenimentului și în amintirea Regelui Mihai, pasionat de tenis și practicant al acestui sport, suprafața de joc a fost recondiționată de echipa logistică Transylvania Open în luna iulie a acestui an.
Terenul de tenis de la Săvârșin are o semnificație istorică aparte, fiind construit în 1945 și menționat de către Regele Mihai în numeroase rânduri, în timpul amintirilor sale despre viața la castel. Astăzi, el își păstrează autenticitatea și simplitatea, așa cum a fost conceput inițial, reprezentând o mărturie a legăturii strânse dintre sport și istorie. La ceremonie au luat parte organizatorii turneului, precum și personalități din societatea civilă.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Teatrul Național Aureliu Manea Turda(TNAMT) dezvoltă două proiecte finanţate prin AFCN

Articolul următor

Primarul Turdei, Cristian Matei a primit vizita primarului turc al oraşului Sindirgi Belediyesi, Ekrem Yavaş

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share