Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația Casa Bună organizează festivalul caritabil Livada cu Stele pentru construirea unei grădiniţe

Casa Bună organizează Festivalul caritabil Livada cu Stele, care se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie la Nucșoara, județul Argeș.

Organizatorul este Asociaţia Casa Bună care îşi propune obinerea de fonduri în vederea construirii grădiniţei Casa Bună, dedicată preşcolarilor din categorii vulnerabile de pe raza cartierului bucureştean Ferentari.

Festivalul Casa Bună este unul caritabil de muzică, dar și o platformă de solidaritate între artiști, public și comunitate.

Noi, cei de la Casa Bună, ne luptăm pentru copiii chinuiți de sărăcie, de indiferența unor autorități sau de abuzurile din partea propriilor familii. Pentru ei visăm la tot felul de minunății, pentru ei ne străduim și facem lucrurile să se întâmple. Așa am ajuns, cu ajutorul oamenilor buni, să facem meditații constant cu sute de copii, să construim o cabană cu observator astronomic și să pregătim tabere pentru cei care altfel nu ar avea nicio șansă să iasă din ghetou. Acum visăm să facem un festival de muzică care să ne ajute să facem mai mult bine în jur” a spus Valeriu Nicolae, Fondator al Asociației Casa Bună.

Trei zile în Livada cu stele

Organizatorii propun 3 zile de muzică,  activități în natură cu familia sau dedicate copiilor și dezbateri interesante. Alături de artiști, și-au anunțat prezența jurnaliști, scriitori, profesori, antreprenori, care vor fi provocați de Valeriu Nicolae la discuții „pe bune” despre teme sociale actuale.

Programul de vineri, 1 septembrie

Activități Sportive cu Decathlon: Fotbal, badminton, turnball, etc., Roata cu premii

Activități cu Fundația Conservation Carpathia: Joc memorie, Rebus, Expoziție semințe și puieți, Expoziție „Pădurea cu Povești Nemuritoare”

Activități cu Cercetașii României – Aventura Pitești: Atelier de supraviețuire și noduri, Jocuri cercetășești, Orientare turistică

Activități cu echipa și prietenii Asociației Casa Bună: Escaladă (toate vârstele), Modelaj lut (3 – 14 ani), Atelier astronomie (7 – 12 ani), Atelier de gătit (7 – 14 ani), Citire și scriere creative (7 – 14 ani)

 Programul de sâmbătă, 2 septembrie

Activități Sportive cu Decathlon: Fotbal, badminton, turnball etc., Roata cu premii, Antrenament fotbal cu Ovidiu Herea

Activități cu Fundația Conservation Carpathia: Tur ghidat despre floră și faună din Munții Făgăraș, Tur ghidat la Pădurea cu Povești Nemuritoare din Nucșoara, Joc memorie, Rebus, Expoziție semințe și puieți, Expoziție Pădurea cu Povești Nemuritoare

Activități cu Cercetașii României – Aventura Pitești: Atelier de supraviețuire și noduri, Jocuri cercetășești, Orientare turistică, Atelier de prim-ajutor

Activități cu echipa și prietenii Asociației Casa Bună: Escaladă, Citire și scriere creative (7 – 14 ani), Casa Buna gradinita (3 – 7 ani), Introducere în genetică cu Mircea Iliescu (10 ani +), Modelaj cu materiale naturale (5 – 14 ani), Atelier de gătit (7 – 14 ani), Pictură textilă (3 – 14 ani), Tur cultural-istoric de Nucșoara (plecare de la Lacul Învârtita) , Atelier de IT: LED Light Show and Paper Toys (8 – 12 ani), Atelier astronomie (4 – 6 ani), Atelier optică – cum funcționează ochiul (7-12 ani), Atelier de croitorie (10 – 16 ani), Atelier confecționat vederi de la festival (copii și adulți de orice vârstă).

Atelier fizică cu Valeriu Nicolae – Cum funcționează frânele și alte povești științifice (copii și adulți), Tur cultural-istoric de Nucșoara (plecare de la Lacul Învârtita), Atelier de IT: LED Light Show and Paper Toys (8 – 12 ani), Atelier astronomie (7 – 12 ani), Atelier apicultură – albinuțe în livadă (5 – 15 ani), Caravana de Joacă (3 – 14 ani), Dezbatere moderata de Valeriu Nicolae cu Jurnaliști de investigație, Vizitarea casei memoriale a Elisabetei Rizea, în cadrul evenimentului Noaptea muzeelor la sate

 Programul de duminică, 3 septembrie

Activități Sportive cu Decathlon: Fotbal, badminton, turnball etc., Roata cu premii

Activități cu cu Fundația Conservation Carpathia: Tur ghidat la Pădurea cu Povești Nemuritoare din Nucșoara, Joc memorie, Rebus, Expoziție semințe și puieți, Expoziție Pădurea cu Povești Nemuritoare, Slackline

Activități cu Cercetașii României – Aventura Pitești: Atelier de supraviețuire și noduri, Jocuri cercetășești, Orientare turistică, Atelier de prim-ajutor

Activități cu echipa și prietenii Asociației Casa Bună: Escaladă, Atelier de respirație cu Luiza Zan (copii și adulți de orice vârstă), Grădinița Casa Bună (3 – 7 ani), Atelier de croitorie (10 – 16 ani), Atelier de gătit (7 – 14 ani), Caravana de Joacă (3 – 14 ani), Atelier apicultură – albinuțe in livadă (5 – 15 ani), Modelaj lut (3 – 14 ani), Tur cultural-istoric de Nucșoara (plecare de la Lacul Învârtita), Atelier de pictură (5 – 14 ani), Atelier astronomie (4 – 6 ani), Atelier de gătit (7 – 14 ani), Atelier de croitorie (10 – 16 ani), Pictură textilă (3 – 14 ani).

Atelier fizică cu Valeriu Nicolae – Cum funcționează frânele și alte povești științifice (copii și adulți), Tur cultural-istoric de Nucșoara (plecare de la Lacul Învârtita), Atelier de ingineria sunetului cu Bogdan Moroșanu (12 ani +), Atelier astronomie (7 – 14 ani), Atelier confecționat vederi de la festival (copii și adulți de orice vârstă), Dezbatere moderata de Valeriu Nicolae cu activiști civici din diferite domenii

Programul artiștilor invitaţi de Casa Bună

Vineri, 1 septembrie, publicul va putea să îi urmărească live pe Stema, Ada Milea, Ana Coman, Taxi, Rockabella, Mădălina Pavăl Orchestra și Luna Amară.

Pe 2 septembrie, a doua zi a festivalului, spectatorii se vor bucura de muzica oferită de Soul Serenade, Leyah, Luiza Zan, Delta Pe Obraz, Dora Gaitanovici, Vama și Dan Amariei DJ set.

Festivalul Livada cu Stele se va încheia, pe 3 septembrie, cu prestații live din partea artiștilor Blană Bombă, Cristina Lupu, EYEDROPS, EMAA, Irina Rimes, DJ Marinov și Pixar Stelar DJ Set. Concertele se vor încheia după miezul nopții, așa încât participanții la întreg festivalul se vor bucura de atmosfera evenimentului până pe 4 septembrie.

Detalii financiare

Sunt disponibile abonamentele de 3 zile la prețul de 270 RON, de 2 zile la prețul de 180 RON sau pentru 1 zi la 100 lei. Cei interesați de camping pot achiziționa acces în zona special amenajată.

Copiii sub 14 ani și locuitorii comunei Nucșoara au acces gratuit. De asemenea, dată fiind capacitatea de cazare limitată din zonă, locuitorii județului Argeș se bucură de o reducere de 50%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcarea din Piața Emanuil Gojdu din Oradea prinde contur

Articolul următor
Cis gas sondaj energie regenerabilă

Sondaj CIS Gaz despre români şi energia regenerabilă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share