Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț Maramureș va preda antreprenoriatul în școli

Sub egida ”Învață de la antreprenori”, Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a propus Inspectoratului Școlar al Județului Maramureș (ISJM) lansarea unei inițiative pilot care să promoveze antreprenoriatul în școli. 
Organizația din Maramureș vrea ca proiectul să prindă contur în cât mai multe județe din țară | Foto: CCIM

Rolul educației antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri din România este esențial, în opinia organizației camerale.

Sub egida ”Învață de la antreprenori”, Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a propus Inspectoratului Școlar al Județului Maramureș (ISJM) lansarea unei inițiative pilot care să promoveze antreprenoriatul în școli. CCIM susține că programele extracurriculare cum ar fi cele de educație antreprenorială trebuie promovate în rândul tinerilor încă de pe băncile școlii.

ISJM a răspuns afirmativ inițiativei pilot propuse de CCIM, motiv pentru care în următoarea perioadă urmează să fie stabilite detalii organizatorice astfel încât, cel mai probabil în octombrie, antreprenorii maramureșeni să intre la clase. Până în prezent, zeci de antreprenori maramureșeni au confirmat dorința de implicare și s-au înregistrat la CCIM în vederea participării la acest proiect.

Organizația camerală anunță că lista rămâne deschisă pentru comunitatea de business și adresează invitația de participare tuturor antreprenorilor dornici de un dialog deschis cu tânăra generație.

CCIM a invitat mediul de afaceri la o incursiune prin unitățile de învățământ din județ pentru a explica elevilor ce înseamnă antreprenoriatul, de ce educația antreprenorială este importantă pentru orice vârstă, ce implică alegerea de a fi antreprenor.

Ca obiective, organizația camerală din Maramureș își exprimă dorința ca pe viitor, prin Camera de Comerț și Industrie a României, acest proiect pilot să prindă contur în cât mai multe județe din țară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Bizon este erbicidul lider pentru erbicidarea de toamnă la cereale păioase.

Erbicidarea din toamnă cu Bizon, soluția care câștigă teren

Articolul următor

Lucrările la fabrica de anvelope Nokian Tyres din Oradea avansează în ritm alert

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share