Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primavera Development dezvoltă Green Lake în nordul Bucureștiului

Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development începe construcția unei noi etape a proiectului rezidențial de vile Green Lake, amplasat în  sectorul 1 din București, cu o investiție estimată la aproximativ 30 de milioane de euro, pe un teren de aproximativ două hectare, pe malul Lacului Grivița, în zona Sisești din nordul Bucureștiului.

“Green Lake by Primavera Development își propune să fie un proiect unic într-o comunitate deja bine stabilită, căreia îi va aduce plus valoare prin dezvoltarea a 35 de vile și amenajarea a 30.000 mp de spații publice. Investim 30 de milioane de euro în locuințe moderne, completate de o școală privată și o promenadă pe malul Lacului Grivița. Întregul proiect urmează să fie livrat comunității în termen de doi ani”, a declarat Clara Belizarie, Business Development Manager la Primavera Development.

Primavera Development va construi etapizat 35 de vile înșiruite, cuplate sau izolate, cu câte trei sau patru camere, două băi și cel puțin două locuri de parcare. Fiecare dintre vile va avea regim de înălțime P+2E, cu suprafețe construite între 250 mp și 545 mp și cu grădini proprii de la 110 mp la 625 mp. Prețul unei vile în prima etapă a procesului de vânzare pornește de la 425.800 euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prof. Univ. Dr. Rodica Bălașa: “Cercetarea, dacă are numai un scop teoretic sau un scop foarte individual, dar nu ajută pacientului, consider că nu folosește la nimic”

Articolul următor

New Immo Holding, din care face parte Nhood România, raportează venituri și EBITDA în creștere pentru primul semestru din 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share