Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UniCredit România prelungește contractul de închiriere pentru sediul său central din Bulevardul Expoziției

Globalworth, principalul investitor imobiliar în zona de birouri din Europa Centrală și de Est, anunță prelungirea contractului de închiriere cu UniCredit România pentru UniCredit HQ. Această clădire monument din Bulevardul Expoziției, care în urmă cu un deceniu a fost clasată pe locul 17 în topul celor mai impresionante bănci din lume din punct de vedere arhitectural, va continua să găzduiască una dintre băncile importante din Europa, consolidând astfel parteneriatul deja longeviv dintre Globalworth și UniCredit.

UniCredit România își prelungește contractul de închiriere cu Globalworth, până după 2030, subliniind astfel încrederea și buna colaborare cu liderul pieței de birouri din România, ce datează deja de aproape 10 ani.

“Sediul UniCredit nu este doar o clădire, este un adevărat simbol al încrederii reciproce și de durată, al inovației și al dezvoltării comunității. Stând impozant în inima Bucureștiului, UniCRedit HQ nu este doar o operă arhitecturală, ci și dovada unui parteneriat de lungă durată bazat pe excelență”, a remarcat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România.

Sediul central al UniCredit în România este o clădire de birouri de clasă “A” din portofoliul Globalworth, ocupată în totalitate de institutia bancară ca unic chiriaș. UniCredit HQ reprezintă un punct important de reper în partea de nord a Bucureștiului, fiind situată strategic pe Bulevardul Expoziției, în Piața Presei Libere. Livrată în 2012, proprietatea a primit acreditarea BREEAM Excellent și continuă să subscrie unui design sustenabil și inovator.

 Repartizată pe 16 etaje supraterane, clădirea dispune de o sală de conferințe de ultimă generație, care poate găzdui peste 100 de persoane. Amplasarea sa strategică, la 5 minute de mers pe jos de Parcul Herăstrău, cea mai mare oază urbană din București, și accesibilitatea excelentă la mijloacele de transport public, fac din cladirea fanion o locație ideală pentru orice afacere din capitală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alesonor obține pre-certificarea LEED Community Platinum pentru Amber Forest

Articolul următor

Cultura profitabilă - cu o sămânță tratată cu Ympact

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share