Clădirea de 12 metri înălţime va oferi o instalaţie de depozitare eficientă şi de înaltă calitate pentru produse şi/sau materii prime, fiind echipată cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficienţă energetică şi economică pentru clienţi. Aceasta dispune de standardul de calitate recunoscut al CTP, cu o izolare excelentă pentru o funcţionare eficientă din punct de vedere energetic, fiind prevăzută cu sisteme de control al iluminatului cu LED.  Există şi spaţii verzi amenajate şi zone de relaxare, inclusiv propriul sistem fotovoltaic.  Panourile urmează să fie instalate pe acoperiş, informează CTP.

Parcul industrial este planificat să găzduiască aproximativ 100.000 mp în mai multe clădiri de diferite tipuri, atât pentru companii medii, cât şi pentru companii mari. CTPark Arad Vest are titlul de Parc Industrial, ceea ce îl plasează pe harta oficială a parcurilor industriale strategice din România.

Condiţii şi calitate la CTPark Arad West

CTPark Arad West este construit la standardele BREEAM privind accesibilitatea și infrastructura. Parcul industrial oferă costul optim de ocupare pentru companii, indiferent de dimensiunea spatiilor ocupate. Aici sunt specificaţii tehnice unice în piaţă, care asigură cele mai mici costuri cu utilităţile.

Standardul depozitelor de închiriat CTP include:

-Pardoseală industrială elicopterizată cu întăritor de quartz;
-Uşi şi rampe industriale;
-Încălzire centralizată pe bază de apă caldă;
-Sistem de iluminat LED (în trei trepte);
-Autorizaţii ISU in place;
-Faţada: anvelopă de vată minerală;
-Se pot face costumizări: temperatură controlată, ADR, spaţii de productie, etc.