Leadership-ul feminin va fi sărbătorit şi premiat într-o nouă ediție Horeca Women Gala Awards, organizată de Trends HRB în 28 septembrie 2023, la Le Chateau București. Trei din cele cinci finaliste selectate la categoria Best Entrepreneur – Guesthouse & Resort & Retreat conduc unităţi turistice în Transilvania. Sunt nominalizate doamne antreprenoare/Owner/Co-owner, care dețin unități de cazare poziționate drept pensiune, resort sau retreat.
Horeca Women Gala Awards dezvăluie contribuția femeilor în mai multe domenii din această industrie și aduce recunoaștere profesionalismului și performanțelor ce au marcat cariere de succes. Drept preambul al decernării propriu-zise a premiilor, invitați speciali – profesioniști de top din industria ospitalității și domenii conexe, vor aduce în fața participanților modele de leadership autentic, viziuni inspiraționale de business și exemple relevante ale contribuției în dezvoltarea acestui dinamic și provocator domeniu.
În cadrul galei vor fi decernate 16 premii, ce reprezintă 14 categorii de activitate, la care se adaugă două premii speciale. Cele 14 premii vor fi acordate în urma procesului de votare, prin care juriul a analizat propunerile pe baza a cinci criterii ce iau în considerare pregătirea și experiența profesională, performanțele și aportul în dezvoltarea businessului și a industriei, influența și implicarea în proiecte de responsabilitate.
Finalistele best Entrepreneur – Guesthouse & Resort & Retreat
Juriu Galei Horeca Women Awards 2023
- Otilia Demian, Membru Comitet Director FIHR și Director of Business Development Bacolux Hotels România
- Cezar Munteanu, Chef & Consultant de specialitate în industriile HoReCa și alimentară, Founder Chef Atelier
- Oana Coantă, Chef & Co-owner Bistro de l’Arte
- Georgeta Grecu, Senior Consultant & Hotel Administration Trainer Winsed.swiss România
- Mirela Cață, Pastry Chef & Trainer, Manager Inovație Ana Pan
- Daniel Mischie, CEO City Grill & Membru în Consiliul Director HORA
- Ioana Atudosiei, Head of HoReCa Metro România
- Cristina van der Schaaf, Fondator Horeca Culinary School
- Radu Savopol, Co-fondator 5 to go & Membru în Consiliul Director HORA
- Radu Dumitrescu, CEO Stadio Hospitality Concepts
- Camelia Malahov, Director Servicii Fiscale Deloitte România
- Dragoș Panait, Founder & CEO Next Root Management Systems
- Cosmin Dragomir, Jurnalist culinar & Fondator GastroArt
- Carmen Ionescu, Editor in Chief TrendsHRB.