Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romanian – UAE Business Council, lansat cu fast în Burj Khalifa

Alături de Alteța Sa Sheikh Hamdan bin Khalifa Al Nahyan sunt încântată să anunț deschiderea oficială a Romanian - UAE Business Council (UAE-ROBC).
Investitori români din zona arabă, la întâlnirea cu guvernanții de la Forumul Celor Trei Mări | Foto: UAE-ROBC

Vicepreședintele organizației, clujeanca Genoveva Turcu, promite o ceremonie grandioasă de lansare, la Dubai, dar și o nouă turnură a relațiilor României cu Emiratele Arabe (EAU).

“Alături de Alteța Sa Sheikh Hamdan bin Khalifa Al Nahyan sunt încântată să anunț deschiderea oficială a Romanian – UAE Business Council (UAE-ROBC), la Dubai. Pe 6 octombrie, la Burj Khalifa, vom găzdui o ceremonie de deschidere grandioasă, unde oportunitatea se întâlnește cu talentul și unde veți avea ocazia să vă conectați cu lideri din întreaga lume.

Devenind parte a comunității noastre, vei fi la curent cu toate schimbările globale și vei putea face parte din noile tendințe economice și politice privind oportunitățile dintre România, EAU și țările BRICS. În Dubai știm că se va scrie o nouă pagină de istorie, care va schimba pentru totdeauna relațiile dintre România și EAU”, a îndemnat Genoveva Turcu.

Alături de Alteța Sa Sheikh Hamdan bin Khalifa Al Nahyan sunt încântată să anunț deschiderea oficială a Romanian - UAE Business Council.
Debutul organizației va fi consemnat în Armani Events Hall, din Burj Khalifa

Se profilează afaceri de 1.000 miliarde $

Ea a fost invitată recent la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări, unde s-a întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, și trimisul SUA pentru climă, John Kerry. “Mesajele lor care au creat un cadru frumos pentru investiții și schimburi comerciale de peste 1.000 miliarde de dolari în anii următori.

Comunitatea de afaceri are nevoie de acest impuls pentru a deveni unită și a se dezvolta într-un mod sănătos. Asociația de Afaceri a celor Trei Mări va deschide calea pentru toate investițiile pe care le aducem în prezent din EAU în Europa prin intermediul membrilor noștri”, a anunțat Turcu.

Echipa UAE-ROBC, formată din președintele Marius Marinoff, vicepreședintele Genoveva Turcu și Yulia Stark, membru a consiliului de administrație al Asociației Femeilor Europene, Blake Wilkinson, director general pentru strategie, a dezbătut cu Milena Stoiceva, ministrul inovării și creșterii din Bulgaria, extinderea organizației în țările vecine României.

Alături de Alteța Sa Sheikh Hamdan bin Khalifa Al Nahyan sunt încântată să anunț deschiderea oficială a Romanian - UAE Business Council.
Președintele și premierul au fost prezenți la evenimentul de la Palatul Parlamentului

Oportunități pentru transport și energie

De asemenea, echipa UAE-ROBC a avut întrevederi cu Sultan Al Ali, ambasadorul EAU în România; Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor și copreședinte al Comitetului Bilateral Guvernamental EAU – România; Sebastian Burduja, ministrul energiei.

Antreprenoarea din Cluj a devenit un liant între femeile de afaceri europene și lumea arabă. Ea a debutat în business prin showroom-urile de amenajări interioare Primera și Ingeno, apoi s-a asociat cu Camelia Șucu în cadrul rețelelor de magazine de mobilier ClassIN și Natuzzi.

Acum figurează ca asociat în societatea de design Rewire ID și este cofondator al ElementX, fond de accelerare a investițiilor și a afacerilor pentru companiile din Europa Centrală și de Est (ECE). Îndeplinește funcția de președinte al Asociației de Promovare Economică Bilaterală România – EAU, unde stabilește parteneriate strategice între Orientul Mijlociu și ECE, și a devenit lider al EWA-ME.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liber la tratament și proceduri medicale de recuperare în Ocna Mureş

Articolul următor

ADR Centru a lansat în consultare Ghidul Solicitantului pentru Acțiunea 6.2 privind învățământul profesional și tehnic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share