Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Târgu-Mureş se va desfăşura în octombrie a treia ediţie Coop&Grow

Sursa foto: Asociatia GAL Napoca Porolissum

Coop&Grow: Strategii Multi-Fond & Tehnologii Smart, ediția a 3-a, va avea loc în perioada 19-21 octombrie la Hotel Continental Forum din Târgu Mureș. Evenimentul este organizat de Asociația GAL Napoca Porolissum în parteneriat cu Federaţia Naţională PRO AGRO.

Organizatorii şi-au propus să pregătească Grupurile de Acțiune Locală în scrierea Strategiilor de Dezvoltare multi-fond și de a dezvolta împreună programe sustenabile pentru comunitățile rurale. Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul Coop&Grow este despre cooperare, inovație, conceptualizarea tehnologiilor smart, schimb de idei și networking.

Coop&Grow 2023

Cu experienţa acumulată în precedentele ediţii (Vulcan, judeţul Braşov în 2021 şi Beliş, judeţul Cluj în 2022), se vor organiza prezentări, dezbateri și ateliere pe echipe în cadrul cărora vom avea șansa de a împărtăși bune practici, idei, soluții și reflecții cu privire la provocările cărora ne dorim să le răspundem cu succes în ceea ce privește perioada de programare 2021-2027.

Cum au fost primele două ediţii?

Orgnizatorii, citaţi de Agrointeligența – AGROINTEL.RO  au apreciat primele ediţii Coop&Grow

“În cadrul ambelor ediții am reușit să aducem împreună GAL-uri din toată țara și să punem bazele unui dialog productiv cu membri ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ai societății civile și nu în ultimul rând ai domeniului universitar. Acest melanj extrem de productiv este și va rămâne un deziderat al fiecărei ediții Coop&Grow. Evenimentul creează un spațiu de dialog în cadrul căruia avem șansa să împărtășim bune practici, idei, soluții și reflecții cu privire la provocările cărora ne dorim să le răspundem cu succes în ceea ce privește dezvoltarea rurală pe plan românesc și european”, au menţionat organizatorii evenimentului.

În aşteptarea înscrierilor

Vor fi, aşadar trei zile de ateliere de lucru, prezentări și dezbateri care vor viza inovarea LEADER, dar nu numai, tehnologiile smart, scrierea SDL-urilor multifond-sustenabile. Sunt pregătite şi momente  inedite, mai spun organizatorii.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

COVER STORY. Ștefan Vuza: “Munca este cea mai bună metodă de a savura viața”

Articolul următor

Subvenţia pentru vaca de lapte 2022 a intrat în plată la APIA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share