Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Vezendiu s-a sărbătorit Ziua porumbului cu Corteva Agriscience cap de afiş

Ziua Porumbului, organizată în judeţul Satu Mare, la Vezendiu de Promat, în colaborare cu Agrotex și Agroind Cauaceu a adunat câteva sute de cultivatori. Evenimentul a fost reluat după o pauză de trei ani şi a reuşit să coaguleze un număr mare de expozanţi şi de fermieri interesaţi de produsele şi serviciile din ofertele generoase. Pentru zona de nord-vest a ţării este poate cel mai mare eveniment din acest domeniu, cu peste 30 de companii prezente. Au onorat cu prezenţa preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Pataki Csaba şi vicepreşedintele Oliviu Buzgău.

Corteva Agriscience e mereu prezentă

Echipa Corteva Agriscience a prezentat cu această ocazie portofoliul Corteva: hibrizii de porumb Pioneer și produsele de protecția plantelor pentru această cultură.

Tot cu propriul portofoliu de produse și tehnologii a venit şi Adama. Adrian Sâmbotin, directorul comercial Adama România, a vorbit despre produsele pe care compania le propune pentru grâu și rapiță în această toamnă. Fermierii s-au arătat foarte interesați de erbicidele din gama Sultan, erbicidul Agil, care combate samulastra din cultura de rapiță, erbicidul Trinity, care combate buruienile din cultura de grâu sau insecticidul Lamdex Extra pentru dăunătorii care ar putea pune probleme în cultura de rapiță, având în vedere perioada secetoasă.

Expozanţi la Vezendiu

Lidea România a fost prezentă  cu noutăţile şi conceptele pe care compania le are în portofoliu de porumb: Hicorn, Mylady Power, LID 4040C / LID 4111C şi ES Method.
Echipa KWS România a participat, arând încă o dată genetica de excepție a hibrizilor de porumb KWS.
Echipa regională AgroConcept a fost prezentă ca importator şi distribuitor exclusiv pentru New Holland Agriculture şi Kverneland.
Albit a prezentat Biostimulatorul său multitask utilizat în peste 30 de ţări.
Echipa Naturevo le-a oferit fermierilor informaţii şi soluţii relevante pentru minimizarea impactului schimbărilor climatice asupra culturilor pe care le înfiinţează. Pentru fermierii przenţi la Vezendiu, atracţiile principale de la standul Naturevo au fost utilajul de recoltat probe de sol şi ofertele pentru analize de la Minear Laboratoare.

Innvigo Agro Romania a fost prezentă cu noutățile pe care compania le pune la dispoziția fermierilor pentru cultura de porumb.

Saaten Union Romania şi-a adus la Vezendiu vedetele din cultura porumbului. Este vorba despre hibrizii ISH 311V, Spartan, Cali, Mendy, SUM405 şi OS4014.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA) aniversează 10 ani de existență. Ediția 2023, a cărei temă este imp(ACT), va avea loc între 20 octombrie și 20 noiembrie.

226 de proiecte se bat pe premiile Bienalei de Arhitectură Transilvania

Articolul următor

Prima ediție a Festivalului "George Enescu", la Timișoara, a fost un succes

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share