Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI Cluj a depus ofertă pentru ridicarea noului stadion din Pitești

Cinci oferte au fost depuse la licitația pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție ale viitoarei arene, valoarea contractului fiind estimată la 68 milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată
Demolarea vechiului stadion este executată de asocierea Hyatt Development – Pro Fortuna | Foto: PiteȘtiri

Societatea clujeană de construcții are patru adversari în licitația organizată pentru construirea noii arene din municipiul argeșean.

Cinci oferte au fost depuse la licitația pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție ale viitoarei arene, valoarea contractului fiind estimată la 68 milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată, conform Agenda Construcțiilor. Lucrările sunt programate să înceapă imediat după finalizarea demolării construcției actuale de pe amplasament și pregătirea șantierului.

Ofertanții sunt Con-A Operations; asocierea SSAB – Acer Proje Insaat – Bemel; asocierea ACI Cluj – Bog’Art – UTI Construction and Facility Management – Dico și Țigănaș; asocierea Construcții Erbașu; asocierea Ubitech Construcții – Construcții Conico – Leviatan Design – Mithras Build – Conim Partners.

Licitația este în etapă de evaluare financiară și tehnică a ofertelor, faza stabilită a se încheia pe 26 septembrie, după care urmează deliberarea și atribuirea contractului. Clădirea pe trei etaje va avea o capacitate de 15.200 de locuri pentru spectatori și 457 de locuri de parcare.

Contractul are o perioadă de implementare de 96 luni, din care 7 luni proiectarea, 29 de luni execuția și garanție de bună execuție a lucrărilor de 60 de luni. Lucrările sunt prevăzute a începe în prima parte a anului 2024. Inaugurarea stadionului ar putea avea loc în 2026.

Lucrările de demolare a fostei arene au început, fiind asigurate de asocierea Hyatt Development 2011 (lider) – Pro Fortuna Construct. Termenul de finalizare este prevăzut către sfârșitul acestui an. Valoarea contractului de demolare este de 4,5 milioane de lei. Studiul de fezabilitate a fost realizat de asocierea Tecon – Popp & Asociații – Sam Proiect Grup.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Antreprenoarea clujeană care este liantul între femeile de afaceri europene și lumea arabă face un scurt ghid pentru investitorii locali interesați de Emiratele Arabe Unite (EAU).

Genoveva Turcu: “Trebuie să fii foarte special ca să reușești în Dubai”

Articolul următor

Gala The Voices of Business Bihor 2023, organizată în 18 octombrie la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share