Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gala The Voices of Business Bihor 2023, organizată în 18 octombrie la Oradea

Ultima gala din seria The Voices of Business 2023 (a 2-a ediție) va fi organizată de Transilvania Business în 18 octombrie 2023 la Ramada by Windham, Sala Toscana Oradea.

Prin seria The Voices of Business 2023, revista Transilvania Business celebrează și promovează performanța în business a companiilor din Transilvania și Banat, în baza unor rezultate economice relevante, dar și pe baza unor indicatori de perspectivă: reziliență, inovare, sustenabilitate.

„Liderii celor mai importante companii din fiecare județ – afaceri consacrate și business-uri tinere din toate domeniile – se vor reuni la galele The Voices of Business, alături de reprezentanți ai administrațiilor publice locale/județene și ai partenerilor evenimentului, pentru a celebra, împreună, performanța, viziunea, colaborarea, responsabilitatea și anduranța în afacerile private și publice”, preciza Aurelian Grama, fondatorul Transilvania Business, în preambulul evenimentelor din acest an.

Companiile participante la gală beneficiază de networking, dinner&wine tastings. Participarea și premierea companiei la gală plus o descriere succintă vor fi menționate ulterior într-un articol despre eveniment ce va fi publicat în revista Transilvania Business și pe portalul www.transilvaniabusiness.ro.

Cum a fost la Timișoara

Participanții la The Voices of Business Awards Timiș, care a avut loc în 26 septembrie 2023, la Timișoara Convention Center, au fost impresionați de evenimentul organizat de Transilvania Business.

Adrian Bădescu, CEO Medicis, a apreciat revista Transilvania Business ca fiind între primele trei din România, și prima care nu este din București.

Claudiu Georgescu, directorul general al Green Roua, a avut și el cvinte de laudă la adresa revistei Transilvania Business.

„Aș vrea să felicit echipa Transilvania Business pentru toată activitatea, pentru seriozitate, pentru consecvență, pentru perseverență, Colaborăm de mulți ani. Pot să zic că sunt printre acei foarte puțini în branșă pe care ne bazăm de fiecare data când organizăm evenimente”, a subliniat Claudiu Georgescu.

Precedentele gale The Voices of Business Awards 2023 au avut loc la Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș, Arad și Timișoara. Următoarele vor fi organizate la Bistrița (12 octombrie) și Oradea (18 octombrie).

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cinci oferte au fost depuse la licitația pentru atribuirea lucrărilor de proiectare și execuție ale viitoarei arene, valoarea contractului fiind estimată la 68 milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată

ACI Cluj a depus ofertă pentru ridicarea noului stadion din Pitești

Articolul următor
Ferma situată pe un versant din Șimleu Silvaniei devine un paradis al turismului ecologic, cu liste de așteptare din Germania, Franța, Olanda sau Argentina.

Raiul de pe Măgura

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share