Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parking modern pentru tiruri, inaugurat de Trade Trans la Curtici

Trade Trans a inaugurat oficial în data de 28.09.2023, împreună cu municipiul Arad și orașul Curtici un loc de parcare sigur și securizat de 180 de locuri de parcare, la standardul european denumit nivel Gold .

Nivelul Gold înseamnă că șoferii vor avea o zonă de parcare păzită 24/7, cu facilități pentru igiena personală, mașini de spălat, zonă de luat masa, automate pentru gustări și, de asemenea, catering dintr-un restaurant apropiat.

Pentru clienți și transportatori, înseamnă securitate pentru echipamentele lor de marfă și camioane, precum și prize pentru containerele frigorifice și menținerea temperaturii.

Pentru centrul de marfă Curtici, aceasta înseamnă posibilitatea de a crește capacitatea de parcare și facilitățile pentru șoferi și de a atrage mai mulți clienți datorită dotării moderne a parcului.

Parcarea va fi deservită de un hotel, iar investiția a fost realizată din fonduri europene. În acest moment, terminalul intermodal de la Curtici este cel mai important din Europa Centrală și de Est. Se învecinează cu Zona Liberă Curtici-Arad, ceea ce conferă întregului perimetru o perspectivă suplimentară de dezvoltare.

„În județul Arad investitorii străini găsesc condiții bune pentru dezvoltarea investițiilor, ceea ce se reflectă în șomajul scăzut și în diversificarea domeniilor de activitate. Parcarea de tiruri a terminalului intermodal, pe de o parte, creează noi locuri de muncă în orașul Curtici, pe de altă parte, crește capacitatea logistică a terminalului”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJ Arad, prezent la inaugurare.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Direcția pe care s-a deplasat Kodok pentru a monitoriza A3 a fost de la Luna (județul Cluj) spre Chețani (Mureș).

Autostrada Transilvania Cluj – Mureș, în grafic pentru deschiderea traficului

Articolul următor

Lecții de succes la „Secretele antreprenorului de succes” Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share