Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lecții de succes la „Secretele antreprenorului de succes” Timișoara

Marți, 03.10.2023 începând cu ora 9:00 la Best Western Plus Lido Hotel în Timișoara va avea loc al cincilea eveniment din seria „Secretele antreprenorului de succes”  (SAS). Evenimentul este organizat de IMM Club cu suportul BNI România și BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

 

Ca de fiecare dată, identitatea antreprenorului de succes invitat este ținută secretă, fiind dezvăluită doar în cadrul evenimentului.

 

În cadrul evenimentelor anterioare au fost invitați în secțiunea „Povestea unui antreprenor de succes”: Dan Pavel (Benvenuti) la Oradea, Mariel Petric (KangooPack) la Alba Iulia, Ștefan Ecxarcu (Global Archive Management) la București și Dan Pitic (Perpetuum) la Cluj-Napoca. Fiecare dintre ei a adus în cadrul evenimentului poveștile și experiențele proprii din mulții ani petrecuți în antreprenoriat.

Dan Pavel

Dan Pavel a spus în cadrul evenimentului de la Oradea că: „Puterea unei companii stă în oameni și stă în echipă. Ca să-ți construiești o echipă și să funcționeze lucrurile bine, e clar că trebuie să pui suflet în ceea ce faci și trebuie să ai foarte multă onestitate.”

Mariel Petric

Mariel Petric crede că: „fiecare are o proprie definiție a succesului. Cred că cel mai important este să faci ceea ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci.”

Ștefan Ecxarcu

La București, Ștefan Ecxarcu a insistat pe faptul că: „am ajuns să cred din ce în ce mai mult în a încuraja oamenii să se dezvolte, să-și atingă potențialul … Cred că dacă fiecare persoană este încurajată, motivată și ghidată spre lucrurile pe care le face bine, toată lumea are de câștigat.”

Dan Pitic

Iar Dan Pitic este de opinie că: „Principalul motoraș pe care societatea îl are, este antreprenoriatul. Antreprenorii sunt cei care caută în fiecare zi un pic de mai bine pentru clienți și pentru ei. Și implicit pentru angajați și pentru cei din jur. Acest mic motoraș, dar foarte dens, pentru ca suntem mulți, are după mine, cea mai mare șansă de a schimba ceea ce este societatea românească.”

 

„Despre antreprenorul a cărui poveste o veți afla la Timișoara vă putem spune că este localnic și că a lansat afacerea de care se ocupă și în prezent, imediat după studenție, în urmă cu 17 ani. Afacerea lui furnizează servicii personalizate de dezvoltare de software și are în prezent peste 60 de angajați. Este preocupat de digitalizarea afacerilor românești și în opinia lui: «Multe din firmele locale care au nevoie de digitalizare sunt încă în stadii incipiente de digitalizare. Lipsesc lucruri elementare cum ar fi uneltele de colaborare – e-mail, partajare documente, comunicare într-un mod integrat – sau aplicații de business – CRM, ERP». Dedică timp și resurse proiectelor de susținere a educației IT, fiind implicat activ de peste 10 ani într-un astfel de proiect”, spune Liviu Sav, cofondator IMM Club.

 

Speakeri

Evenimentul cuprinde și două secțiuni „Informația în Primul Rând”, în care vorbitorii prezenți vor aborda o paletă largă de teme de interes pentru mediul antreprenorial, cum ar fi: finanțarea afacerii, programe BERD pentru IMM-uri, finanțări nerambursabile, viitorul profesiei contabile, strategii de digitalizare, digitalizarea contabilității, recuperarea creanțelor, instrumente de monitorizare a evoluției afacerii, soluții de reducerea costurilor, oportunităților și dificultățile dezvoltării un start-up high-tech în România, educație financiară, etc

 

Vorbitorii din cadrul evenimentului sunt: Ioana Frenţiu, Ingrid Kiraly, Ariana Stan, Delia Deliu, Bogdan Gherghe, Melinda Morariu, Claudiu Popovici, Remus Hîrceagă, Ovidiu Coruțiu, Radu Moisescu, Mădălin Margan. Moderatorul evenimentului este Liviu Sav.

 

Evenimentul „Secretele antreprenorului de succes”, organizat de IMM Club, va avea loc pe data de 03.10.2023, ora 09:00, la Best Western Plus Lido Hotel – Bulevardul Dr. Losif Bulbuca 20, Timișoara. Participarea la eveniment este gratuită, dar condiționată de înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil aici: https://forms.gle/iyVyB9g3obpwBbGz6 sau telefonic la 0753 024 152.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parking modern pentru tiruri, inaugurat de Trade Trans la Curtici

Articolul următor
Congresul Național de Farmacie

Final de septembrie cu Congresul Național de Farmacie la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share