Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul succes al Untold peste granițe. Cerere dublă pentru festivalul din Dubai

Cel dintâi festival organizat în afara României, la Expo City Dubai (ECD) - Emiratele Arabe Unite, de către inițiatorii Untold, suscită deja un interes internațional major

Organizatorii s-au văzut nevoiți să dubleze prima tranșă de abonamente, de la 5.000 la 10.000, datorită solicitărilor foarte mari.

Cel dintâi festival organizat în afara României, la Expo City Dubai (ECD) – Emiratele Arabe Unite, de către inițiatorii Untold, suscită deja un interes internațional major, deși aceștia încă nu au anunțat numele artiștilor care vor concerta. 10.000 de fani din întreaga lume și-au asigurat intrarea la prima ediție a Untold Dubai, “primul megafestival din orașul viitorului”.

Evenimentul va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024. Prima rundă de vânzare a abonamentelor a fost un succes. Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial să își asigure intrarea, aceștia au dublat numărul biletelor.

În acest fel, 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat accesul la cel mai așteptat eveniment muzical al anului viitor din Dubai. La prima etapă de vânzare au avut acces doar fanii care s-au înregistrat pe portalul dedicat. La Untold Dubai, în cele patru zile de festival, sunt așteptați 280.000 de participanți din întreaga lume. Următoarele abonamente vor fi disponibile din 5 octombrie.

Anunță primele nume de artiști

Din această dată, abonamentele vor fi la vânzare liberă pe acest website la 158 euro pentru accesul general timp de patru zile. Cei care doresc o experiență exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP la 316 euro. Pe site-ul festivalului sunt disponibile și pachete de cazare. Organizatorii spun că, în curând, vor fi anunțate și primele nume de artiști care vor urca pe scenele festivalului.

“În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, Untold va transforma ECD într-un univers al diversității muzicale și culturale. Untold, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile și producțiile vizuale impresionante, își face debutul în Orientul Mijlociu, la ECD. Untold Dubai, prezentat în colaborare cu ECD, promit să ofere o extravaganță muzicală completă.

În 2023, Untold se află în top 3 festivaluri din Europa, alături de Tomorrowland și Glastonbury, și pe locul 6 la nivel mondial, în Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag. Untold și-a cucerit fanii cu un mix unic de muzică și show-uri impresionante, iar ediția inaugurală Untold Dubai va seta un nou nivel în entertainment”, au menționat organizatorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Platforma de rezervări Bookingham a vrut să afle percepția românilor când vine vorba de o cină romantică în oraș.

Cine plătește cina romantică? București – bărbatul, Ardeal – cel care invită

Articolul următor

David Carp și Max Gruber prezintă la Timișoara o istorie cu patru roți

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share