Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Era Park Oradea se reinventează, cu food court și mix de branduri noi

Șapte magazine noi s-au deschis anulul acesta la Era Park: Sinsay, English Home, Pepco, Lensa, Leonidas, Restaurant Chinezesc, Saltele Dupen. De la anul va deschide și Jysk un magazin.

ERA Park Oradea pășește într-o nouă… eră! Cel mai mare centru de shopping și distracție în familie din Oradea, locul unde, zi de zi, mii de orădeni aleg să facă shopping și să își petreacă timpul liber, se reinventează. Centrul comercial a intrat într-un proces complex de redesign, ce reprezintă cea mai mare schimbare de la deschidere.

Pe lângă faptul că în curând va avea un food court nou-nouț, complexul se pregătește să întâmpine noi nume. Jysk este doar unul dintre ele…

Șapte noi magazine și urmează altele!

Încă de la începutul acestui an, dezideratul ERA Park Oradea a fost să-și consolideze poziția, perfecționând constant conceptul de „loc ideal pentru cumpărături si distracție în familie”, oferindu-le clienților săi mai mult confort și mai multă varietate de shopping.

Procesul de reamenajare și modernizare este unul dinamic și face parte din ciclul de viață al unui centru comercial. Anul acesta, până în prezent, s-au deschis 7 magazine noi pe o suprafață de circa 4.000 mp: Sinsay, English Home, Pepco, Lensa, Leonidas, Restaurant Chinezesc, Saltele Dupen. O suprafață de circa 1.000 mp a fost remodelată pentru a pune în valoare și branduri deja existente.

În primele zile ale anului viitor Jysk, va inaugura un magazin pe aproximativ 1.400 mp.

Echipa ERA Park Oradea se focuseaza pe tendinţele consumatorilor şi poartă negocieri active cu alți retaileri de fashion, entertainment, diverse servicii și sport pentru suprafețe de aproximativ 7.000 mp,.

Food court, în luna cadourilor

Anul acesta, pentru clienții pofticioși ai ERA Park, Moș Crăciun va veni în avans. Noua zonă de food court se va deschide cu un nou design. Facilităţile de dining și petrecere a timpului liber, tot mai frecventate în special de noile generații, capătă noi forme. Între altele, sunt modernizate culoarele comune și spațiile sanitare, întreaga zonă fiind redesenată astfel încât să poata satisface exigențele clienților.

Bazându-se pe mobilier urban, zona de food court vă căpăta un aer nou și modern. În completare, zona de lounge, de sub cupolă, va oferi un spațiu adecvat pentru socializare și relaxare, fie că este vorba despre familii venite la cumpărături, prieteni care vor să stea la povești ori oameni de afaceri care vor să discute într-un ambient atractiv.

Conceptul și designul zonei de au fost realizate în colaborare cu studioul PickTwo.

ERA Park, un hub urban

Prin noile schimbări, prin diversitatea și noutatea mixului de chiriași, dar și prin designul modern, echipa ERA Park Oradea își dorește să crească atractivitatea centrului comercial, creând premisele pentru ca acesta să devină un hub urban.

„În tot acest proces de modernizare, nevoile clienților și vizitatorilor au fost prioritizate. Lucrările de modificare, îmbunătățire și renovare a centrului comercial ERA Park Oradea au loc fără a afecta buna desfășurare a activităților curente, iar zonele de lucru sunt bine delimitate și securizate. Programul de funcționare se desfășoară în condiții normale”, a subliniat Lavinia Truta, Head of Leasing Argo Capital Property, proprietarul centrului comercial ERA Park Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România, Italia și Turcia vor primi aproape 455 de milioane de euro din Fondul de Solidaritate al UE

Articolul următor

Companiile vizate de măsurile fiscale au redus motoarele la angajări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share