Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Caransebeșul are autorizația de construcție pentru bazinul de înot de 20 de milioane lei

Sursă foto: Depositphotos

La Primăria Caransebeș a fost semnată autorizația de construcție pentru bazinul de înot din perimetrul ștrandului din parcul Teiuș. Licitația pentru construirea bazinului de înot fusese câștigată de firma Băiculescu Construct. Termenul de finalizare a investiției este de 15 luni de la eliberarea autorizației, așadar, la începutul anului 2025, construcția finanțată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții ar trebui să fie finalizată și recepționată.

„Acest bazin, chiar dacă este unul didactic, va întregi zona de agrement din Teiuș, putând fi folosit atât vara, cât și iarna. Lucrurile s-au mișcat destul de repede în cadrul acestui proiect, urmează să mai dăm ordinul de începere a lucrărilor și cred că încă de anul acesta constructorul se va apuca de treabă!”, a spus Felix Borcean, primarul Caransebeșului.

Sursă foto: Expres de banat

Cum va arăta bazinul de înot din parcul Teiuș?

Bazinul de înot va fi unul cu caracter didactic și va avea dimensiunile de 25 m x 15,4 m și o adâncime de 1,8 m . Vor fi șase culoare de înot. Pentru zona etajului sunt prevăzute gradene pentru spectatori, cu o capacitate de 124 de locuri, o sală de forță și una pentru gimnastică aerobică. Nu vor lipsi vestiarele pentru public și antrenori. Investiția are o valoare de peste 20 de milioane de lei.

Băiculescu Construct

Compania înființată în 2020 îl are beneficiar pe Marius George Băiculescu. Rezultatele financiare spectaculoase au dus la o cifră de afaceri de 8 241 118 lei în 2022 și un profit net 1 266 612 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru spa pe locul Ștrandului Ioșia Oradea. Pensionarii vor avea și ei zona lor

Articolul următor

IQ Digital a ajuns la sezonul șase a poposit la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share