Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

InvesTEnergy a organizat conferința anuală cu tema “Investim și acționăm responsabil în energie”

În ziua de 10 octombrie s-a desfășuratla București, în organizarea InvesTEnergy, conferința anuală cu tema Investim și acționăm responsabil în energie și Gala dedicată Specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”. Ambele evenimente s-au desfășurat sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.

Mihaela Rodica Suciu, Director General al DEER la InvesTEnergy

În cadrul celei de-a 7-a ediții a Conferinței anuale cu tema Investim și acționăm responsabil în energie, organizată de InvesTEnergy,  Mihaela Rodica Suciu, Director General al DEER, a discutat despre provocările și schimbările majore din domeniul energetic.
Suntem într-o etapă în care trebuie să facem față provocărilor și să ne adaptăm continuu. În această etapă, schimbarea rolului Operatorilor de Distribuție în Operatori de Sistem reprezintă cel mai important element al tranziției energetice în aria de distribuție. Pilonii reprezentativi în strategia de investiții a companiei au în vedere eficientizarea activității companiei, transformarea digitală a afacerii și maximizarea performanței în infrastructura administrată.
Însă, în contextul digitalizării rapide a serviciilor și infrastructurii, nevoia de securitate cibernetică a devenit extem de importantă, nu doar pentru compania noastră, dar și pentru întregul sector energetic. Nivelul de amenințare pentru companiile din domeniul energiei a crescut exponențial în ultimii ani.
În acest sens, DEER va organiza, pentru prima dată, un Forum de Securitate Cibernetică în Energie, care va avea loc la Cluj Napoca, în perioada 24-25 noiembrie.
Evenimentul își propune să reunească sectorul energetic și specialiști din Tehnologia Informației, într-un demers comun, generat de realitățile timpului prezent” a declarat directorul general al DEER, doamna Mihaela Rodica Suciu.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început lucrările la parcarea supraetajată și noul ambulatoriu al Spitalului Județean de Urgență Bihor

Articolul următor

Schaeffler vrea să extindă la 70% acțiuni desținute din Vitesco Technologies

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share