Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Business premiază performanța, reziliența, inovarea și sustenabilitatea firmelor bihorene

Ultima gală din seria The Voices of Business 2023 (a 2-a ediție) va fi organizată de Transilvania Business, miercuri, 18 octombrie 2023 la Ramada by Windham, Sala Toscana Oradea.

Prin seria The Voices of Business 2023, revista Transilvania Business celebrează și promovează performanța în business a companiilor din Transilvania și Banat, în baza unor rezultate economice relevante, dar și pe baza unor indicatori de perspectivă: reziliență, inovare, sustenabilitate.

„Companiile au fost premiate luând în considerare atât indicatori economici relevanți, cât și potențialul firmelor de a inova, de a rezista într-o economie turbulentă, de a se reinventa și upgrada în acord cu trendurile actuale. Învățând din experiența celor 14 ediții pe care le-am organizat în 2022 în județele din Banat și Transilvania, am propus un format upgradat și mai corect de acordare a trofeelor The Voices of Business. Am ținut cont în stabilirea companiilor premiate atât de peformanțe, de indicatorii economici tradiționali, însă am luat în considerare și potențialul de dezvoltare a firmelor, reziliența, capacitatea lor de inovare, atenția acordată dezvoltării sustenabile”, a declarat Aurelian Grama, fondatorul Transilvania Business.

Companiile participante la gală beneficiază de networking, dinner&wine tastings. Participarea și premierea companiei la gală plus o descriere succintă vor fi menționate ulterior într-un articol despre eveniment ce va fi publicat în revista Transilvania Business și pe portalul www.transilvaniabusiness.ro.

Aprecieri

Reprezentanții companiilor premiate la galele precedente au fost încântați atât de organizarea evenimentelor cât și oportunitatea oferită de Transilvania Business de a se întâlni și a discuta într-un cadru organizat.

„Mulțumim frumos, Transilvania Business! Cred că noi trebuia să facem efortul și să dăm un trofeu Transilvaniei Business pentru tot ceea ce face”, a precizat Adrian Bădescu, CEO MEDICI’S, în urma galei de la Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pe exercițiul financiar 2014-2020 România va atinge o absorbție a fondurilor europene de până la 83%.

Experții români de la Bruxelles: “Ca să cheltuim toți banii din PNRR ne trebuie o mobilizare perfectă”

Articolul următor

Campioni la degustare de vinuri în orb, o echipă de români a luat premiul cel mare în Franța

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share