Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O singură ofertă – Astra Arad – pentru achiziția a 9 tramvaie de către Primăria Oradea

Oferta a fost depusă de către Societatea Astra Vagoane Călători SA, cu o valoare estimată a unui tramvai de 8,785,612.99 lei, fără TVA, și o valoare estimată a achiziției de 79.070.516,91 lei, fără TVA.

Această sumă ar putea ajunge la 219.640.324,75 lei, fără TVA, pentru 25 de tramvaie, în cazul în care este activată clauza de revizuire. Finanțarea nerambursabilă este de 100% din PNRR.

Termenul de livrare pentru primele nouă tramvaie este între 12 și 18 luni de la ordinul de începere. Dintre acestea, trei sunt bidirecționale, iar șase sunt unidirecționale. Tramvaiele bidirecționale sunt foarte eficiente, în cazul în care se efectuează lucrări în anumite zone din oraș, putând deservi transportul public, nemaifiind necesară oprirea circulației lor pe tronsoanele respective.

Caracteristici

Tramvaiele vor fi dotate cu aer condiționat, vor avea podea coborâtă 100% și vor recupera energie la frânare. Lungimea acestora va fi cuprinsă între 26 și 28 de metri, iar capacitatea minimă de 168 pasageri, dintre care minimum 40 pe scaune. Aceste tramvaie se vor adăuga flotei existente, care cuprinde și cele 20 de tramvaie achiziționate din fonduri europene prin Programul Operațional Regional și livrate în perioada 2020 – 2022.

Cele 9 noi tramvaie vor fi achiziționate în cadrul proiectelor „Modernizarea flotei de tramvaie la nivelul Municipiului Oradea – etapa 1” și „Modernizarea flotei de tramvaie la nivelul Municipiului Oradea – etapa 2”. Cele două proiecte sunt implementate de Primăria Municipiului Oradea prin Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Voicu Oprean a povestit despre întâlnirea sa cu Daniel Dines, co-CEO și fondator al UiPath, dar și despre planurile grupului înființat la Cluj.

AROBS se pregătește să devină unicorn românesc. Întâlnire cu UiPath la Las Vegas

Articolul următor

Fundația Comunitară Oradea lansează Fondul Științescu Oradea, ediția 6

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share