Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continental Anvelope Timișoara aniversează 25 de ani de activitate

default

Fabrica de Anvelope Continental  Timișoara a sărbătorit cei 25 de ani de activitate cu anvelopa numărul 300 de milioane. În acești 25 de ani de activitate, Compania Continental a înregistrat peste 2.700 de angajat în unitatea de producție din Timișoara. Sumele investite au depășit 600 de milioane de euro în una din cele mai mari subsidiare europene ale grupului.

Fabrica de anvelope din Timișoara a fost vizitată, cu prilejul aniversării de câțiva membrii ai Executive Board-ului Continental. Consiliul Executiv a fost prezent la Timișoara în perioada 10 – 12 octombrie, și a participat la o serie de activități împreună cu angajații și managementul timișorean. Membrii Consiliului Executiv au oferit detalii cu privire la strategia și direcția companiei, într-o întâlnire hibridă cu toți angajații.  De asemenea, delegația compusă din membrii consiliului de conducere Nikolai Setzer, Katja Duerrfeld, Philip Nelles, Philipp Von Hirschheydt, Christian Koetz, Ariane Reinhart și Olaf Schick au vizitat toate locațiile Continental din Timișoara.
În plus, pentru a evidenția implicarea companiei în bunăstarea comunității și a programului Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, Consiliul Executiv a participat la o conferință de presă organizată cu ocazia inaugurării Centrului de Mediere din Muzeul Național de Artă Timișoara, realizat cu sprijinul Continental.

300 de milioane de anvelope

A fost o zi specială, plină de mândrie și bucurie, spun reprezentanții fabricii din Timișoara, în care au sărbătorit nu doar unul, ci două momente remarcabile:  25 de ani de la înființarea fabricii și cele 300 de milioane de anvelope produse. Această cifră impresionantă este dovada efortului colectiv și a pasiunii pe care angajații o investesc în fiecare produs.
„Cu fiecare anvelopă produsă, continuăm să ne dedicăm calității, menținându-ne angajamentul față de inovație și performanță” au mai spus reprezentanții timișoreni ai companiei.
Pentru a marca importanța jaloanelor atinse de fabrică, echipa de ingineri și specialiști și-au ocupat noul spațiu de birouri inaugurat cu această ocazie. Fiecare detaliu a fost gândit cu atenție pentru a oferi un mediu inspirațional și confortabil. Birourile shared desks nu sunt simple birouri, ci locul unde se nasc idei, unde se iau decizii importante, construindu-se viitorul industriei Automotive.

Matthieu Turlure, directorul fabricii de anvelope Continental din Timișoara

„Cu cele 300 de milioane de anvelope produse la Timișoara am echipat echivalentul a aproximativ 75 de milioane de mașini din întreaga lume cu anvelope sigure și de calitate premium. Sunt foarte mândru de întreaga noastră echipă și aș dori să îi felicit pe toți cei implicați pentru această mare realizare” a afirmat Matthieu Turlure, directorul fabricii de anvelope din Timișoara.  Acesta a subliniat importanța activității derulate, dar și onoarea de a fi parte din economia celui mai important municipiu al vestului României.

„Călătoria noastră, care se întinde pe parcursul a 25 de ani, ne-a transformat dintr-o fabrică abia construită într-una dintre cele mai mari fabrici de producție de anvelope ale Continental. Suntem mândri să ne scriem povestea de succes în Timișoara și să jucăm un rol vital în creșterea și succesul orașului”, a explicat Matthieu Turlure.

Christian Kötz, director sector Anvelope

În cadrul ceremoniei organizate în 11 octombrie 2023 la unitatea din Timișoara, directorul sectorului de activitate Anvelope, Christian Kötz, membru al Consiliului Executiv al companiei Continental, i-a felicitat personal pe timișoreni pentru parcursul rodnic, în cadrul unei întâlniri cu angajații.

„Mă bucur nespus de mult să mă aflu aici alături de colegii mei din Consiliul Executiv și să sărbătorim împreună marile realizări ale echipei timișorene. Această aniversare este o mărturie a 25 de ani de angajament neobosit față de inovație și excelență. Doresc să adresez un sincer mulțumesc întregii echipe din Timișoara pentru marea lor dedicare și susținere” a spus Christian Kötz, directorul sectorului Anvelope. 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat un chestionar cu privire la viitorul traseu al Drumului Expres (DEx) Baia Mare – Dej, care va uni județele Maramureș, Sălaj și Cluj.

Jibou vs Șomcuta. Pe unde va trece Drumul Expres Baia Mare – Dej?

Articolul următor
Prin edificarea clădirii ultramoderne de către British International School of Timișoara (BIST), capacitatea de școlarizare va crește până la 924 de elevi, a precizat coordonatorul proiectului, Mulberry Development. 

Morphoza a conceput designul noii clădiri a British School of Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share