Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Morphoza a conceput designul noii clădiri a British School of Timișoara

Prin edificarea clădirii ultramoderne de către British International School of Timișoara (BIST), capacitatea de școlarizare va crește până la 924 de elevi, a precizat coordonatorul proiectului, Mulberry Development. 
Bucătăria școlii, o terasă generoasă și un snack-bar se numără printre facilități | Foto: BIST

Unitatea de învățământ se pregătește de finalizarea lucrărilor la imobilul construit la cele mai înalte standarde internaționale în materie de educație.

Prin edificarea clădirii ultramoderne de către British International School of Timișoara (BIST), capacitatea de școlarizare va crește până la 924 de elevi, a precizat coordonatorul proiectului, Mulberry Development.

Arhitectura noii clădiri este concepută de biroul Andreescu & Gaivoronschi, designul interior fiind dezvoltat de studioul clujean Morphoza. Lucrările cele mai importante sunt realizate de către companiile Metal Hammer Bau, Alusystem, Agasi și Melbo.

“20 de săli de clasă la cele mai înalte standarde, 7 săli multifuncționale, 3 laboratoare de știință, o sală de spectacole și o sală de artă așteaptă să fie folosite de copii. Un atrium impresionant va fi spațiul primitor pe care fiecare elev dorește să îl vadă atunci când pășește într-o școală.

Biblioteca structurată pe două niveluri va oferi copiilor spațiul unde mințile lor vor atinge universurile cunoașterii. Bucătăria școlii, o terasă generoasă, un snack-bar cu produse sănătoase sunt doar câteva din facilitățile de care elevii se vor bucura”, a detaliat conducerea BIST.

Acreditările internaționale obținute de BIST oferă absolvenților oportunitatea de a studia la orice universitate din lume. Unitatea de învățământ este inclusă în registrul special al școlilor din țară cu altă curriculă decât cea românească. BIST este o școală internațională privată coeducațională ce oferă o educație în stil britanic și acceptă copii cu vârste de 4-18 ani.

Grupul Morphoza a fost fondat de antreprenorii clujeni Diana Calfa și Zoltan Nagy, având două divizii: birouri și rezidențial. Printre lucrările Moprhoza figurează sediile companiilor NTT DATA, Bosch, Traust, Farmec, Medicover. Morphoza este membru fondator al clusterului Studio Alliance care grupează companii de design interior din 24 de țări.

Prin edificarea clădirii ultramoderne de British International School of Timișoara (BIST), capacitatea de școlarizare va crește până la 924 de elevi, au precizat coordonatorul proiectului, Mulberry Development.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continental Anvelope Timișoara aniversează 25 de ani de activitate

Articolul următor

Carrefour România va comercializa produse din două cooperative agricole transilvane

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share