Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VPK Packaging, premiu pentru dezvoltare continuă și investiții în sustenabilitate la Gala TB – Voices of Business Awards Oradea

Echipa revistei Transilvania Business a premiat, miercuri, 18 octombrie, în cadrul Galei The Voices of Business Awards 2023, performerii mediului de business din județul Bihor. Ne-au fost alături manageri ai companiilor premiante, parteneri de încredere și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale.


Evenimentul a avut loc la Ramada by Wyndham  și a fost susținut de partenerii noștri Gold – DP World și Grupul IRUMMAVIPROD, și de partenerii silver – DAW Bența România, E.ON Energie Romania, CMC Insurance Broker, CITR România, Transavia, Valserv, Federatia Patronilor din Bihor, ReWine, VPK Packaging, Corex.

VPK Packaging Salonta a primit premiul pentru dezvoltarea continuă în România și investițiile în sustenabilitate.

„Este o onoare pentru mine să fiu împreună cu dumneavoastră, am venit aici în urmă cu 23 de ani și am devenit foarte mândru nu doar de Oradea ci și să reprezint comunitatea din Salonta dar și județul Bihor. Este de asemenea o onoare să primim acest premiu alături de companii foarte mari dar și alături de IMM-uri care dovedesc că au succces. Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Bart Dobbelaere – Managing Director – VPK Packaging SRL.

 

VPK Packaging Salonta, face parte din VPK Group, o firmă cu o cifră de afaceri de 2.2 miliarde de euro, cu peste 6.500 de angajați, în peste 70 de fabrici, din 20 de țări, in 2022.

VPK Group este activ in 4 divizii: hârtie, carton ondulat, tuburi și colțare și solid board.

VPK Packaging Salonta – divizie de carton ondulat –  a fost o investiție greenfield, in 2007. În 2009 a început producția propriu zisă. În prezent firma activează cu aproximativ 240 de angajați. Cifra de afaceri a  companiei în 2022 a atins suma de 50 millioane de euro. În 2008 a fost inființată Corex România, divizia de tuburi și colțare, care activează cu 35 de angajați. Cifra de afaceri în 2022 a atins suma de 7,5 milioane de euro.

La VPK Packaging Salonta, performanța și beneficiile creșterii durabile sunt asigurate prin parteneriate pe termen lung cu clienții companiei, furnizorii, membrii comunității locale și alte părți interesate direct sau indirect. VPK Salonta este o companie axată pe satisfacerea cerințelor clienților, excelență și calitate în proiectarea, fabricarea și comercializarea cartonului ondulat și a cutiilor din carton ondulat.

VPK Packaging Salonta este certificată FSC® și BRCGS, obținând și statutul ECOVADIS SILVER  pentru sustenabilitatea în afaceri.


VPK Packaging împreună cu Corex investesc într-un viitor cât mai sustenabil

Unul dintre proiectele cele mai importante este investiția in panouri solare, prin care se dorește atingerea independenței energetice și investiția in sisteme de monitorizare a consumului de energie

Compania VPK are un plan de investiții pe următorii 5 ani de câteva milioane de euro. Focusul principal va fi pe invistiții în automatizării și în capacitatea de producție.

VPK Packaging Salonta este un promotor important nu numai al conceptului de economie circulară, ci și al cultivării unor relații strânse cu comunitatea din care face parte.

Ca și o afacere de familie internațională, VPK Packaging, prin strategia de responsabilitate socială, abordează mai multe puncte: cunoașterea și dezvoltarea comunității locale, identificarea de soluții pentru un viitor sustenabil, dar și susținerea mediului educațional și de sănătate, precum și menținerea egalității sociale.

Evenimentul de la Oradea a inclus premierea a 35 de companii și lideri în regiune – cel mai mare număr de premii al unei platforme de evenimente activă în orașele regionale, o expoziție – lounge de networking cu designeri și branduri Made in Oradea / Made in Ro și o cină de networking, wine tasting, energizată în premieră de un DJ.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am fost prezenți la un eveniment de anvergură pentru Ford Otosan: lansarea producției modelelor Transit Courier și Tourneo Courier. 

Rombat va furniza bateriile pentru noile modele Ford produse la Craiova

Articolul următor
Organizațiile Someș Delivery, Societatea Organizată Sustenabil, Clujul Civic și Clujul Sustenabil solicită blocarea planurilor urbanistice zonale (PUZ) de dezvoltare imobiliară până la aprobarea celui pentru culoarul verde-albastru.

Culoarul verde-albastru al Someșului, cerut ca prioritar la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share