Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

XCity Towers, 9 turnuri pentru Timișoara

XCity Towers este regatul proiectat de Wallberg cu cele 9 turnuri care alcătuiesc un obiectiv rezidențial distinct nu doar pentru Timișoara, ci pentru întreaga țară. E știut că timișorenilor le place să fie altfel, mereu cu un pas înaintea tuturor, iar cu acest ansamblu, compania demonstrează că provocările pieței imobiliare sunt doar o încurajare de a-și îndeplini obiectivele cu eficiență și succes. Primele două turnuri au fost finalizate cu succces, iar proiectul continuă. 

Amvergura proiectului imobiliar este impresionantă nu doar prin înalățimea și numărul turnurior, ci și prin calitatea materialelor utilizate. Proiectul se află în plină desfășurare. După finalizarea, în acest an, a elementului nr. 2 din ansamblu, lucrările la cel de-al treilea turn vor fi desfășurate în paralel cu cele pentru turnul 4, a cărui lansare se pregătește în viitorul apropiat.

Valentin Morar, fondator și CEO Wallberg e mândru de XCity Towers

Experiența și realizările unui dezvoltator încep să conteze tot mai mult pe piața imobiliară internă.

„Un aspect important pentru noi este autenticitatea, clădiri s-au tot construit și vor continua să se construiască. Individualitatea proiectului este însă cea care contează. Nu credem în proiectele monotone, conformiste, chiar dacă aceasta înseamnă că nu ne adresăm oricărui client. Însă clientul nostru trebuie să simtă cu toată puterea că acest proiect a fost construit pentru el și se regăsește 100% în el. Viziunea noastră a fost validată în cei 20 de ani de activitate, am traversat diverse etape și cicluri economice și vom continua să fim pe piață” a spus Valentin Morar pentru Biz.ro.

Dezvoltatorul are strategii de marketing la fel de îndrăznețe, oferind cardul XBenefits prin care răsplătesc toți rezidenții pentru că au ales să fie la XCity Towers. „Wallberg înseamnă mai mult decât dezvoltarea unui proiect sau construcția unei clădiri. La fel cum un inventator descoperă noi produse sau metode, Wallberg creează adevărate concepte de locuire. Astăzi putem spune că am reușit să satisfacem nevoile clienților educați și rafinați, care se referă la achiziționarea unui nou apartament în termeni de investiții: investiția în confortul familiei, intimitate, în propria imagine, în dezvoltare, în artera economică” spun reprezentanții companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAS promite optimizarea cantractărilor și a decontării serviciilor medicale

Articolul următor
Caracteristicile monedei cu Paciurea sunt următoarele: metal - aur, valoare nominală - 100 lei, titlu - 900‰, formă rotundă, diametru - 21 mm, greutate - 6,45 g, cant zimțat, calitate proof. 

Monedă de aur cu Dimitrie Paciurea, comercializată cu 640 € în Transilvania și Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share