Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrițenii de la Leoni, la finalul contractului pentru clasa premium Mercedes

De curând am finalizat un proiect cu o mare importanță pentru echipa Leoni Bistrița, marcând astfel încheierea unui capitol plin de emoții, de învățături valoroase și satisfacții pe măsură.

Conducerea producătorului de cabluri auto a anunțat finalizarea contractului care a implicat 1.600 de angajați.

“De curând am finalizat un proiect cu o mare importanță pentru echipa Leoni Bistrița, marcând astfel încheierea unui capitol plin de emoții, de învățături valoroase și satisfacții pe măsură.

Este vorba despre activitatea desfășurată în jurul producției de cablaje auto pentru clasa premium Mercedes-Benz, parcurs început în 2014, cu pregătirea primelor cablaje de prototip, și finalizat pe 20 septembrie 2023, când au fost asamblate cu succes ultimele cablaje din ansamblu.

Un număr foarte mare de colegi și-au pus amprenta în cadrul proiectului, culminând în 2018 cu 1.464 de angajați direcți și 178 de angajați indirecți. Fiecare dintre noi, cu mândrie și împlinire și-a privit munca ajungând peste hotare, în Germania, India, Vietnam, Indonezia și Rusia.

Deși nu a fost un parcurs ușor, luând în considerare complexitatea produsului și a clientului, împreună am reușit să vedem dincolo de aceste dificultăți, și să ne axăm pe scopul nostru principal: de a crea un circuit de performanță și încredere pentru clientul Mercedez Benz și de a aduce la viață așteptările acestuia, prin calitate și durabilitate”, au transmis reprezentanții Leoni.

Grupul Leoni dezvoltă soluții de cabluri și sisteme de cablare de generație următoare ce reduc complexitatea și permit niveluri mai ridicate de automatizare, prin arhitectura zonală. Holdingul de companii listate la bursă are 95.000 de angajați în 27 de țări și a generat vânzări consolidate de 5,1 miliarde de euro în 2022.

Leoni este prezent în România din 1999, având 12.000 de angajați (mai mult de 10% din forța de muncă globală a grupului), trei fabrici principale (în Arad, Bistrița și Pitești) și alți câțiva sateliți de producție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eficiența energetică în construcții - lege, moft sau nevoie fundamentală? Află la nZEB goes Passive 2023!

Articolul următor

Interviu cu Richard Browning – inventatorul costumului cu propulsie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share