Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Filantrop sud-african și industriaș român în slujba oamenilor

S-a stabilit în România, la Oradea în 1996, atunci când a fost posibil a obținut cetățenia română. A ajutat mii de oameni să-și recapete mobilitatea, să trăiască o viață normală, să se bucure de tot ceea ce altora li se pare de la sine înțeles: dans, sport, munca de zi cu zi, în birouri, fabrici sau în agricultură.

Răniți în calamități naturale sau în războaie, civili și militari, oameni care s-au născut fără un membru, oameni cărora în urma unor boli li se amputează membre, sunt ajutați de Jaco Du Plessis și echipa lui de la Theranova Protezare să aibă o viață împlinită. Abordarea lor este de a trata omul, nu deficiența. Îi ajută să treacă pestre traumă, oferindu-le suport emoțional, consiliere dar și cazare gratuită pe perioada protezării/ ortezării.

Cu toate că firma a crescut de la an la an, ajungând în 2022 la o cifră de afaceri de peste 7 milioane de lei, Jaco continuă să caute soluții și pentru cei care nu pot să-și permită să plătească prețul protezei, lucrând activ să atragă sponsorizări prin intermediul fundației pe care o conduce.

În 2023 un alt vis al lui Jaco a devenit realitate. În 2017 Theranova a aplicat pentru obținerea unei finanțări nerambursabile prin Programul Operațional Regional, pentru construirea unei linii moderne de producție pentru fabricarea, în premiera în România, de dispozitive de înalta calitate pentru protezare stomii. Proiectul a fost finalizat cu succes și din 2023 a fost demarată producția.

Odată cu deschiderea noii fabrici de Saci colectori de stomie, complexitatea activității, piețele si canalele de desfacere si numărul de angajați au crescut, lucru care a determinat necesitatea regândirii proceselor de urmărire și control a activității economice.

B2I.app îi ușurează munca

Firma a căutat soluții prin care ar putea avea la dispoziție instrumente pentru luarea deciziei și analiza de tendințe pe baza datelor din softul de contabilitate combinate cu diverse fișiere folosite intern, structurate după nevoile proprii. Au dorit să obțină un sistem de raportare care să fie dezvoltat rapid, fără să perturbe activitatea firmei, să ușor de înțeles și utilizat pentru tot personalul implicat și facil de actualizat.

Soluția a fost oferită de BRIDGE-to-INFORMATION, care se bazează pe un SISTEM END-TO-END INTEGRAT pentru dezvoltarea și livrarea RAPOARTELOR INTERACTIVE DE BUSINESS. În cele 4 luni de implementare a proiectului, aceasta a oferit o soluție care asigură să se obțină rezultate pe 3 direcții:

  1. Automatizarea muncii: o parte din munca necesara pentru dezvoltarea rapoartelor sa fie automatizată, și anume preluarea, prelucrarea, integrarea și actualizarea datelor.
  2. Augmentarea unor atribuții: mărirea capacității angajaților de a lua decizii sau de a identifica tendințe și evoluții în business.
  3. Abandonarea de sarcini: sa nu mai fie necesare introducerea și prelucrarea manuală a datelor, dezvoltarea de rapoarte in excel, verificarea rapoartelor, transmiterea rapoartelor pe e-mail, etc.

Proiectul a beneficiat de sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) cu finanțare din partea EBRD Small Business Impact Fund (Italia, Japonia, Coreea, Luxemburg, Norvegia, Suedia, Elveția, TaiwanBusiness – Fondul de Cooperare Tehnică BERD și SUA).

Theranova poate acum să urmărească în aplicația b2i.app evoluția veniturilor și cheltuielilor pe categorii și pe centre de cost, tendințele fiecăreia dintre acestea, vânzările pe fiecare agent și tehnician, comisioanele fiecăruia, dar și necesarul de materiale pentru producție și costul fiecărei comenzi către furnizori, costurile unitare ale produselor. Astfel, Jaco poate să ia decizii rapid, să fie confortabil că are oricând la dispoziție informațiile necesare și poate visa în continuare la noi metode de a ajuta oamenii din România și nu numai.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primul parc fotovoltaic și eolian pentru cercetare din România, CITAT-E, este construit cu fonduri europene și fonduri de la bugetul local în zona Lomb a municipiului, în cadrul Cluj Innovation Park (CIP).

ENERGIE. Parcul fotovoltaic-eolian de pe Dealul Lomb costă 2,6 milioane €

Articolul următor

Asocierea ACI, Socot, Simacek intră în faza de recepție cu malurile Someșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share