Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holisun demarează auditul digital la Eurohotel

Ne-am propus să aducem Eurohotel la următorul nivel de eficiență și promptitudine, caracteristic celor mai înalte standarde din lume.

Furnizorul de soluții software va efectua procedura la unitatea turistică din Baia Mare în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

“Ne-am propus să aducem Eurohotel la următorul nivel de eficiență și promptitudine, caracteristic celor mai înalte standarde din lume. Știm că acest lucru este posibil doar prin digitalizare. În perioada imediat următoare, Holisun va începe procesul de audit digital la Eurohotel.

În urma auditului vom identifica toate elementele și fluxurile de lucru ce pot fi operaționalizate digital pentru a oferi vizitatorilor o experiență impecabilă, confort maxim și acces facil la toate serviciile hotelului. Digitalizarea este cea mai bună soluție pentru a îmbunătăți experiența clientului într-un timp foarte scurt, pentru orice afacere”, spun reprezentanții Holisun.

Proiectul “Susținem ocuparea prin formare tehnologică” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Eurohotel este situat pe bulevardul principal al municipiului, aproape de centrul nou și de Muzeul de Mineralogie.

Vândut de SIF Banat-Crișana

Unitatea de turism include 64 de camere, un restaurant situat pe două niveluri, două săli de conferințe, un centru spa, un centru de frumusețe și o parcare îngrădită și monitorizată. În 2022, Eurohotel a fost vândut de către SIF Hoteluri, divizie hotelieră a Lion Capital (fosta SIF Banat-Crișana), cu 2,1 milioane € companiei Astrum Lifes Good, deținută de Construrom, SOV Consulting și Holisun, potrivit 2M News.

Holisun este unul dintre furnizorii privați de servicii de cercetare și dezvoltare aplicată din Europa Centrală și de Est cu cea mai mare experiență în domeniu, axându-se pe proiecte de cercetare și dezvoltare IT (sectorul guvernamental și privat al UE).

De asemenea, oferă servicii de dezvoltare software și web pentru instituțiile publice și private din Europa, Asia de Sud și SUA. Compania din Baia Mare colaborează cu instituții publice, clienți corporativi și întreprinderi mici și mijlocii pentru proiecte legate de realitatea augmentată, inteligența artificială, Cloud Computing, educație, sănătate, automatizarea proceselor de afaceri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Carassia 2017 Vintage, produs la crama din satul Carastelec, a depășit, anul acesta, la Campionatul Mondial de Șampanie și Vinuri Spumante (CSWWC) vinuri din celebrele regiuni Champagne, Trento și Franciacorta.

Spumantul de Carastelec a învins șampania franțuzească

Articolul următor
Noul Consiliu Director a votat în unanimitate, la sediul Kronospan Design Center, ca Blaga să fie noul președinte al APMR.

Proprietarul grupului Simex, noul șef al industriei mobilei din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Pași preventivi în vremuri de incertitudine economică

https://images.pexels.com/photos/732444/pexels-photo-732444.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&w=1260&h=750&dpr=1   Criza COVID-19 ne-a învățat multe lucruri, deoarece a început pe neașteptate și a închis miliarde de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share