Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DS Smith Paper Zărnești se implică în educația ecologică a copiilor

Producătorul de hârtie DS Smith Paper din Zărnești continuă colaborarea cu Inspectoratul Școlar Brașov. Astfel, pentru al treilea an consecutiv, compania derulează inițiative educaționale în domeniul economiei circulare și sustenabilității.  Două noi proiecte vor începe în curând și se vor derula și pe întreg parcursul anului școlar.

De această dată, câteva sute de elevi din școlile din Zărnești și Râșnov vor avea parte de activități specifice. DS Smith a extins acordul de parteneriat încheiat în 2020 cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov și se adresează, în principal, școlilor din cele două localități. Acolo, primele activități sunt deja programate pentru luna noiembrie.

Lecții de economie circulară pentru copiii cu vârste între 6 și 10 ani

Colaborarea dintre companie și instituțiile de învățământ brașovene privesc obiectivul Strategiei de Sustenabilitate Now & Next.  Prin atingerea obiectivului se urmărește implicarea a 10 milioane de oameni în acțiuni legate de economia circulară și stilurile de viață circulare, până în 2023. Aproape 1.000 de elevi din județul Brașov au luat parte din 2020 la aceste ateliere, fiind informați despre protecția mediului, reciclare și gestionarea adecvată a deșeurilor, îmbogățindu-și cunoștințele în acest domeniu. Elevii din Zărnești și Râșnov sunt invitați să își rezerve locurile – activitățile se desfășoară în sala de clasă, iar participarea este gratuită.

DS Smith Paper Zărnești

DS Smith este un furnizor de top de soluții de ambalare sustenabile, produse din hârtie și servicii de reciclare la nivel global. Astăzi, compania activează în peste 30 țări diferite, angajând cu peste 30.000 de oameni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Curs de specializare în radiologie şi imagistică pentru asistenţi medicali la Sfântu Gheorghe

Articolul următor

Ziua plăcintelor la Săliștea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share