Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă investiție de top în domeniul sănătății la Târgu Mureș: Centrul Medical CardioClinic

Administratorul Centrului Medical CardioMed din Târgu Mureș, Prof. Dr. Benedek Imre, a prezentat joi, 23 noiembrie, detalii despre Centrul Medical CardioClinic, investiție care este preconizată să fie inaugurată în luna ianuarie a anului viitor, într-o locație de pe strada Verii, în zona Platoului Cornești din Târgu Mureș.

Anunțul inaugurării unei noi investiții în domeniul sănătății a fost făcut în cadrul Conferinței cu tema Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale – Dilemă. Provocare. Noua abordare, eveniment organizat la Târgu Mureș de revista economică Transilvania Business și cotidianul Zi de Zi, în cadrul căruia reputatul medic cardiolog mureșean a fost invitat în calitate de speaker.
„Mi-am dat seama că în România recuperarea cardiovasculară nu se întâmplă cum trebuie. Mi-am dat seama că sunt spitale mari de recuperare cardiovasculară unde sunt pacienți internați în regim de hotel, cu hrană, băi, puțin tratament și așa mai departe. Bolnavul cardiovascular nu asta necesită”, a argumentat Prof. Dr. Benedek Imre.

Profesioniști și dotare de excelență la CardioClinic

Cunoscutul cardiolog și profesor mureșean a subliniat că viitorul Centru Medical CardioClinic va fi deservit de o echipă de profesioniști de renume internațional, va beneficia de o dotare de excelență și va furniza atât servicii de monitorizare (evaluare cardiologică preoperatorie, monitorizare cardiologică în contextul unei alte afecțiuni – oncologică, hematologică, nefrologică, neurologică, pneumologică, diabet și monitorizare cardiologică în sarcină), cât și de recuperare cardiovasculară (recuperare postinfarct sau post intervenție cardiacă, antrenament cardio adaptat patologiei și evaluare cardiologică pentru practicarea unui sport).

„Propunem metode moderne, cu laborator și dotări de ultima generație”, a punctat, sintetic, Prof. Dr. Benedek Imre, care și-a încheiat astfel prezentarea: ”În concluzie, pot să spun că lauda de sine nu sună bine, dar nici falsa modestie nu mă caracterizează, pentru că am o echipă și o dotare care în România în momentul de față în afară de Târgu Mureș nu există.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Électricité de France şi Itochu din Japonia își doresc proiectul Tarniţa-Lăpuşteşti

Articolul următor

Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share