Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Curs de ultrasonografie fetală la Oradea

În perioada 17-18 noiembrie 2023, la Hotel Ramada din Oradea, a avut loc cursul de sonografie fetală Voluson User Days. Evenimentul a fost organizat de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, în colaborare cu Facultatea de Medicină și Farmacie din Oradea și Spitalul Pelican.

Evenimentul a adus împreună specialiști în domeniul sonografiei fetale atât din Oradea, cât și din restul țării. Aceștia au avut ocazia de a participa la workshop-uri despre examinările din primul și al doilea trimestru de sarcină, evaluarea cordului fetal și examinarea ecografică în ginecologie. Pe lângă prezentări și studii de caz, cursanții au avut parte și de sesiuni de demonstrații live și examinări. Acestea au fost susținute de către Dr. Răzvan Stanca, Dr. Ionuț Vâlcea, Dr. Dan Navolan și Dr. Viorel Suciu, specialiști și traineri de renume în sonografia fetală.

În cadrul festivității de deschidere, au luat cuvântul doamna Prof. Dr. Lucia Daina, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor și domnul Prof. Dr. Florian Bodog, prodecanul Facultății de Medicină și Farmacie. Evenimentul a fost coordonat de către Dr. Florin Szasz, medic primar obstetrică-ginecologie și șef de secție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor și  Dr. Alin Bodog, medic primar obstetrică-ginecologie, șef de secție în cadrul Spitalului Pelican și cadru didactic al Facultății de Medicină și Farmacie.

 

Printre parteneri s-au numărat Medist Imaging, Sun Wave Pharma, MedLife StemCells Bank, Biogenis, Medical Simulator Projects, Fiterman Pharma și Zentiva.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, model de bune practici în infrastructura de sănătate

Articolul următor
GSL și-a propus să transforme 10 bucătari profesioniști în master traineri în domeniul culinar, ridicându-le abilitățile.

Elvețienii formează traineri de bucătari la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share