Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție caritabilă la Cluj pentru construirea unui centru de meserii

În această săptămână va avea loc și târgul Expo Bag, dar și unul de handmade, unde cei mai iscusiți artizani își vor expune creațiile.

La Iulius Mall Cluj are loc o expoziție caritabilă, unde fiecare piesă achiziționată ajută la construirea unui centru de meserii.

În această săptămână va avea loc și târgul Expo Bag, dar și unul de handmade, unde cei mai iscusiți artizani își vor expune creațiile. Până în 10 decembrie, ai ocazia să pui “o cărămidă” la construirea unui centru de meserii în localitatea Nistorești, Vrancea, împreună cu Asociația HPDI Creștem Binele, în cadrul expoziției caritabile, aflate la etajul 1 al Iulius Mall, zona Adidas.

Aici sunt expuse 20 de lucrări unice, create de nouă artiști autohtoni. Achiziționarea unui tablou contribuie la construirea centrului de meserii. Alexandru Dandu, Andreea Bereneant, Andrei Costache, Cătălin Lupu, Gabor în Civil, Home Boy, Irlo Doidoi, Monica Păduraru și Pisica Pătrată sunt artiștii care expun în Iulius Mall. 

Tablourile pot fi văzute în Iulius Mall și achiziționate de pe site-ul Asociației HPDI „Creștem Binele”. În Iulius Mall are loc și Târgul de Handmade, unde artizanii își expun creațiile unicate, lucrate cu meticulozitate, care pot fi darul perfect pentru cei dragi. 

Până în 12 decembrie, îi găsești pe meșteșugari la parter, zona H&M. Târgul Expo Bag este prezent la etajul Iulius Mall, până pe 24 decembrie. Doamnele și domnișoarele vor găsi o varietate de genți, potrivite pentru orice tip de eveniment.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Întinzându-se pe 8 ha, Livada de Poveste este specializată în cultivarea unei game variate de fructe. Proiectul depus de Diana Georgescu - o linie de procesare a fructelor pentru producerea de sucuri naturale - a devenit o poveste de succes a unei câștigătoare TalentA.

Corteva susține femeile din agricultură. Business de succes de la Livada de Poveste

Articolul următor
Banca Transilvania (BT) Cluj a fost selectată de stat pentru programele Start-Up Nation 2022, Microindustrializare, Comerț-servicii.

BT verifică datele clienților direct la Evidența Persoanelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share