Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BT verifică datele clienților direct la Evidența Persoanelor

Banca Transilvania (BT) Cluj a fost selectată de stat pentru programele Start-Up Nation 2022, Microindustrializare, Comerț-servicii.

Actualizarea și verificarea periodică a datelor acestora se va face automat, prin schimb de informații cu instituția publică.

Banca Transilvania (BT) face parte dintr-un proiect-pilot de anvergură care, prin implicarea Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor, va schimba pozitiv experiența clienților, susțin reprezentanții societății bancare din Cluj.

Într-o primă etapă, proiectul a constat în preluarea de către bancă a datelor cărților de identitate ale unor clienți existenți, din Registrul Național de Evidență a Persoanelor (RNEP), pentru a actualiza informațiile respective în baza de date BT. Până acum au fost actualizate de BT informațiile a 80.000 persoane fizice.

Etapa următoare va începe anul viitor. Aceasta va consta în verificarea și actualizarea datelor personale ale clienților, prin verificarea online, instant, la RNEP, așa încât aceștia nu mai trebuie să vină la bancă pentru actualizarea datelor din cărțile de identitate.

Verificările datelor clienților se vor realiza începând cu anul viitor: deschiderea contului, indiferent de canalul ales de client – în agențiile BT, și online; în mod recurent – la expirarea cărții de identitate, fără a mai fi necesar ca modificările să fie anunțate / actualizate la BT de către clienți.

450.000 de persoane au devenit clienți BT în primele 10 luni ale anului. BT este cea mai mare bancă din Sud-Estul Europei. Aceasta are 20% cotă de piață în țară, 4 milioane de clienți, 10.000 de angajați, soluții de online 500 de sedii în 180 de localități. Valoarea brandului BT  a depășit pragul de 500 de milioane de dolari. Principalii săi concurenți la nivel național sunt BCR și BRD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În această săptămână va avea loc și târgul Expo Bag, dar și unul de handmade, unde cei mai iscusiți artizani își vor expune creațiile.

Expoziție caritabilă la Cluj pentru construirea unui centru de meserii

Articolul următor

Concert aniversar Metropol Group

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share