Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Materom, alături de personalul medical ”în bătălia pentru viață și pentru sănătate”

Grupul de firme Materom din Cristești a susținut și va susține în continuare activitatea personalului medical „în bătălia pentru viață și pentru sănătate”, a anunțat joi, 23 noiembrie, Rodica Baciu, CEO al Grupului.

Coordonatoarea Rețelei de afaceri din cadrul Forumului Român de Conducere a susținut o scurtă alocuțiune în cadrul Conferinței cu tema Infrastructura de sănătate și finanțarea serviciilor medicale – Dilemă. Provocare. Noua abordare, organizată în incinta Europa BallRoom din Târgu Mureș de revista economică Transilvania Business și cotidianul Zi de Zi.

Sănătatea, un dar divin

„Viața și sănătatea sunt cele mai importante bunuri pe care le deținem și acestea le primim de la Dumnezeu. În ce privește sănătatea, este un dar divin, așa cum am spus, însă Dumnezeu lucrează și prin oameni, și mă bucur să întâlnesc aici acești oameni minunați care se ocupă de sănătatea celor din jurul lor”, a afirmat CEO-ul Grupului Materom, care are peste o mie de angajați.

De la chirurgie cardiovasculară, la business

În cadrul aceluiași eveniment, Rodica Baciu, care astăzi este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din județul Mureș, a dezvăluit că înainte de a intra în domeniul business-ului a activat în sectorul medical, respectiv în domeniul chirurgiei cardiovasculare.
„Ne bucurăm să știm că elita sistemului medical se preocupă zilele acestea ca să întoarcă piramida dinspre tratare înspre prevenție. Avem nevoie de angajați sănătoși, avem grijă de sănătatea familiilor noastre, și astfel de preocupări cum se întâmplă astăzi aici ne fac cinste. Pe de altă parte, suntem și mândri că se întâmplă la Târgu Mureș, un centru medical renumit (…)

Discuțiile de azi și preocupările dumneavoastră ne aduc speranța că vom fi mai sănătoși, că vom avea angajați mai sănătoși. Să știți că antreprenorii se confruntă cu lipsa forței de muncă și vrem ca acei colegi pe care îi avem să fie sănătoși, să fie prezenți în muncă și să poată să livreze ceea ce scrie în fișa postului. De aceea vă suntem alături și aș vrea să știți că sunteți în atenția unor oameni ca noi, care venim dintr-un alt domeniu, pentru că sunteți importanți și aveți nevoie de mobilitate”, a punctat Rodica Baciu.

Cele mai bune oferte Materom pentru personalul medical

Nu în ultimul rând, CEO-ul Grupului Materom a asigurat audiența că poate conta „pentru cele mai bune oferte” din partea firmelor pe care le reprezintă.
„Deși nu suntem în prima linie, în bătălia pentru viață și pentru sănătate, ca să puteți fi dumneavoastră mai de succes am dori să ne facem și noi partea, să vă susținem și împreună să facem lumea un loc mai bun și vrem ca Târgu Mureș să aibă un rol important în această bătălie”, a conchis Rodica Baciu.

Materom, în top 3 din România

Compania Materom din Cristești este o afacere românească de familie, dinamică, cu 25 de ani de experiență, și ocupă locul 2 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc. Grupul Materom cuprinde reprezentanțele: Mercedes-Benz, Skoda, Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen. Materom face parte din alianța Nexus Automotive International din anul 2015 și reprezintă conceptul de service NexusAuto în România.

Alex TOTH

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transparentizarea listelor de așteptare pentru investigațiile CT și RMN propusă de Dr. Vass Levente

Articolul următor

Cele mai "vânate" companii de la bursa locală, incluse într-un nou coș de investiții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share