Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect de e-mobility la Compexit: stație de reîncărcare în showroom

Experții de la Promelek XXI au finalizat instalarea unei stații de încărcare Ekoenergetyka la Compexit Trading Cluj, dealer autorizat Skoda.

O soluție de energie verde a fost concretizată în incinta Compexit – dealer Skoda din Cluj-Napoca.

Experții de la Promelek XXI au finalizat instalarea unei stații de încărcare Ekoenergetyka la Compexit Trading Cluj, dealer autorizat al brandului Skoda. Soluția recomandată pentru proiect a fost o stație de încărcare cu conectori ComboCCS și CHAdeMO pentru încărcarea rapidă și Type 2 pentru cea lentă.

“Specialiștii de la Compexit știu că o mașină este mai mult decât un mijloc de deplasare și transport. E locul în care mulți dintre noi petrecem câteva ore pe zi. Astfel, ei și-au propus să ofere sprijin pentru a alege varianta și condițiile optime de cumpărare, service non-stop, magazin cu accesorii și piese originale și un club al iubitorilor Skoda”, au motivat reprezentanții Promelek.

Promelek XXI, unul dintre principalii jucători ai pieței locale de echipamente electrice, viza comercializarea, până la finalul anului, a 400 de stații de încărcare destinate mașinilor 100% electrice sau hybrid plug-in. Potrivit datelor companiei, în ultimii doi ani, numărul cererilor pentru stațiile de încărcare destinate acestor mașini s-a dublat.

Promelek a mai instalat stații de încărcare la Aeroportul Internațional Cluj, malul Someșului, platoul Sălii Sportului. Compania și-a început activitatea sub denumirea Promod, oferind soluții pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune și servicii tehnico-comerciale și logistice. Din 2011 a devenit parte a grupului Elektra (Spania).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Oradea se produce cea mai ieftină energie termică

Articolul următor
Între acestea s-au aflat și cele produse de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj la stațiunea viticolă Vinea Apoldia Maior, din județul Sibiu.

Vinurile Apoldia Maior, degustate la recepția de Ziua Națională din Irlanda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share