Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

100.000 de oameni în stradă la Cluj, de Ziua Națională

Acțiunea s-a mutat în Piața Avram Iancu unde a avut loc defilarea cu tehnică militară și de intervenție. Artificiile de zi au colorat cerul în tricolor.

Evenimentele realizate la Cluj-Napoca cu ocazia Zilei Naționale a României au început în Piața Mihai Viteazul, cu ceremonialul de depunere de coroane și jerbe de flori.

Acțiunea s-a mutat în Piața Avram Iancu unde a avut loc defilarea cu tehnică militară și de intervenție. Artificiile de zi au colorat cerul în tricolor. Manifestarea cultural patriotică „Avram Iancu, de 30 ani în inima Clujului” a încheiat seria evenimentelor din prima parte a zilei, aducând elogii eroului Revoluției de la 1848.

Clujenii și turiștii au avut oportunitatea să trăiască momentele Marii Uniri printr-o scenetă istorică realizată pe Bulevardul Eroilor sau să imortalizeze Ziua Națională a României la Photobooth.

Acțiunea s-a mutat în Piața Avram Iancu unde a avut loc defilarea cu tehnică militară și de intervenție.

În Piața Unirii, evenimentele dedicate Zilei Naționale au început cu un regal folcloric susținut de artiști și ansambluri folclorice de renume precum Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Ana Ilca Mureșan, Maria Golban Șomlea, Valeria și Traian Ilea, Cristian Totpati, Mariana Sfechiș, Lucia Potra, Adriana Irimieș, Mihaela Grindean, ansamblul folcloric Mărțișorul și ansamblul folcloric Dor Transilvan.

Iluminatul festiv a fost aprins în tot orașul, iar seara a continuat cu concertele susținute de Delia și Cargo. Punctul culminant a fost fără spectacolul de drone, lumini și artificii din Piața Avram Iancu, care a strâns laolaltă 50.000 clujeni și turiști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trecerea de la idee la piață – sprijin pentru IMM are ghidul specific în consultare publică

Articolul următor

Zilele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” se apropie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share