Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CCIA Timiș e gata pentru misiunea economică de la Belgrade Wine Salon

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a inițiat pentru perioada 7-8 decembrie vizitarea salonului internațional de vinuri Belgrade Wine Salon. O delegație de afaceri din județul Timiș se va afla la Belgrad cu această ocazie. Deplasarea e organizată, ca de obicei de cea mai activă Cameră de Comerț din țară.

Prima zi a vizitei la Belgrade Wine Salon e rezervată întâlnirii planificate cu Božana Nikolić, Director al Agenției In Vino și organizatorul evenimentului. Delegații companiilor timișene participante vor avea parte de o prezentare a Salonului și de discuții legate de piața de vinuri.

Belgrade Wine Salon înseamnă vin și ulei de măsline

În cadrul salonului va fi organizat Wine Masters, un eveniment la care vor fi prezente câteva din cele mai importante crame la nivel mondial. Vor fi prezentate la acest eveniment remarcabil peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo.

Pentru că vinul este unul din produsele emblematice ale bazinului sudic al Europei, organizatorii salonului au pus alături un al produs recunoscut în întreaga lume, și anume uleiul de măsline. Pentru că uleiul de măsline este nu doar căutat și apreciat, dar tinde să devină nelipsit de pe masa celor care pun preț pe valoarea nutritivă a alimentelor, în cadrul salonului de la Belgrad se va desfășura un eveniment dedicat. Olive Oil Masters va fi o explorare gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului. Evenimentul care pune în centru trecutul, prezentul și viitorul uleiului de măsline va beneficia de prezența a 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline.

De ce organizează CCIA o delegație la salonul de vinuri?

Vinul reprezintă unul din brandurile recunoscute ale județului Timiș, astfel încât participarea oamenilor de afaceri din județ la acest salon le va prilejui întâlnirea cu cei mai buni producători de vin din lume. Vinificatori de top din 120 de crame vor oferi spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Infrastructura urbană va fi modernizată la Alba Iulia, în cartierul Arex (Emil Racoviță)

Articolul următor

Trecerea de la idee la piață – sprijin pentru IMM are ghidul specific în consultare publică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share