Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrițenii de la Dimex investesc la Nepos într-un parc fotovoltaic

În incinta unității proprii de producție de la Nepos, județul Bistrița-Năsăud, Dimex 2000 Company va amenaja un parc fotovoltaic în care va investi 2,5 milioane lei. Suma este asigurată din resurse proprii, iar energia produsă va susține activitatea economică a celor de la Dimex.

Pentru această nouă investiție, constructorii de la Rebrișoara au decis să afecteze o suprafață de 3.801 mp pentru a amplasa o unitate de producție a energiei  prin intermediul unui sistem fotovoltaic alcătuit  530 de panouri. Acestea vor fi montate la sol și  vor genera estimativ  250 KW la o medie de 8 ore însorite / zi, potrivit Bistrița Business. Energia produsă nu va fi livrată de consumatori terți, ci va fi consumată integral de Dimex 2000 Company, acesta fiind și motivul amplasării unității de producere a energiei. Constructorul spune că investiția  are un termen scurt pentru finalizare, de 2 luni de la începerea lucrărilor. Practic, singurul impediment mai este la ora actuală obținerea avizelor și documentațiilor necesare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Mărcile internaționale se concentrează pe primele șase orașe din România, dar au o prezență din ce în ce mai mare și în localitățile care completează top 20 al numărului de locuitori, potrivit unui studiu al Brand Management. 

Mall-urile din Transilvania, vehicule de promovare a brandurilor globale

Articolul următor

Planul de Mobilitate Urbană Sfântu Gheorghe se mișcă bine

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share