Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se profilează un hub de produse cosmetice inovative la Cluj

În cadrul parteneriatului de specializare inteligentă Go4Cosmetics, susținut de proiectul Horizon Europe ACTT4Cosmetics, au avut loc, la Lublin (Polonia), întâlniri cu reprezentanții Regiunii Lubelskie și a patru universități de profil.
Agenția clujeană a prezentat ecosistemul regional cu patru universități de profil și două institute de cercetare în biotehnologii | Foto: ADRNV

O colaborare între patru țări a fost inițiată pentru identificarea de teme de cercetare de interes pentru industria cosmetică, în vederea pregătirii de propuneri de proiecte europene.

În cadrul parteneriatului de specializare inteligentă Go4Cosmetics, susținut de proiectul Horizon Europe ACTT4Cosmetics, au avut loc, la Lublin (Polonia), întâlniri cu reprezentanții Regiunii Lubelskie și a patru universități de profil. Delegația a fost organizată de partenerii francezi de la Institutul LeStudium, Universitatea Orleans și Clusterul Cosmetic Valley, cu participarea Academiei de Științe din Ucraina.

În cadrul parteneriatului de specializare inteligentă Go4Cosmetics, susținut de proiectul Horizon Europe ACTT4Cosmetics, au avut loc, la Lublin (Polonia), întâlniri cu reprezentanții Regiunii Lubelskie și a patru universități de profil.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) Cluj a reprezentant ecosistemul regional format din patru universități de profil și două institute de cercetare cu activitate în domeniul biotehnologiilor, ca urmare a inventarului de expertiză privind serviciile pentru mediul economic, realizat prin colaborarea din cadrul parteneriatului Go4Cosmetics.

Intenția ADRNV este de a dezvolta, în timp, un hub de excelență pentru facilitarea dezvoltării de produse cosmetice inovative prin colaborarea între cercetători și firmele din industrie. ADRNV gestionează Programul Regional Nord-Vest 2021-2027, în sumă de 1,4 miliarde €. Instituția acționează în județele Cluj, Bihor, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare, Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Baia Mare Shopping Park (BMSP) și Shopping Park Sighetu Marmației (SPSM) au fost vândute de managerul de fonduri Mitiska REIM, alături de 23 de parcuri de retail din România, grupului imobiliar britanic M Core

M Core preia două parcuri de retail din Maramureș

Articolul următor

Topul județelor în care cele mai multe firme și-au sistat activitatea. Analiză Transilvania Business

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share