Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

M Core preia două parcuri de retail din Maramureș

Baia Mare Shopping Park (BMSP) și Shopping Park Sighetu Marmației (SPSM) au fost vândute de managerul de fonduri Mitiska REIM, alături de 23 de parcuri de retail din România, grupului imobiliar britanic M Core

Complexele comerciale din județ fac parte dintr-o tranzacție de 219 milioane de euro între investitori din Belgia și Marea Britanie.

Baia Mare Shopping Park (BMSP, foto) și Shopping Park Sighetu Marmației (SPSM) au fost vândute de managerul de fonduri Mitiska REIM, alături de 23 de parcuri de retail din România, grupului imobiliar britanic M Core, potrivit 2M News.

Proprietarii Mitiska REIM sunt Luc Geuten și Axel Despriet (Belgia). BMSP este construit pe terenul fostei fabrici Mobam și cu o suprafață comercială de 18.000 mp. SPSM, achiziționat în 2017 de Mitiska REIM de la Alpha Bank, are 8.500 mp.

Parcurile de retail preluate de M Core sunt situate în orașe ca Arad, Baia Mare, Bistrița, Caransebeș, Mediaș, Odorheiu Secuiesc, Reșița, Sighetu Marmației, Târgu Mureș. Împreună au o suprafață închiriabilă de 132.000 mp.

M Core deține active imobiliare de 6 miliarde de euro (în Marea Britanie, Franța, Germania, Polonia) și a devenit unul dintre cei mai semnificativi proprietari de pe piața de retail din România, fiind controlat de magnatul imobiliar britanic Caspar MacDonald-Hall.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Bursa de Valori București (BVB) și Asociația Administratorilor de Fonduri (AAF) au organizat dezbaterea „Evoluția fondurilor de investiții în contextul celei mai mari oferte publice (IPO) din România”.

Mizele fondurilor de investiții în 2024: energia și băncile

Articolul următor
În cadrul parteneriatului de specializare inteligentă Go4Cosmetics, susținut de proiectul Horizon Europe ACTT4Cosmetics, au avut loc, la Lublin (Polonia), întâlniri cu reprezentanții Regiunii Lubelskie și a patru universități de profil.

Se profilează un hub de produse cosmetice inovative la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share