Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Volumul Bani și libertate se lansează la Universitatea de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara va găzdui lansarea volumului Bani și libertate, scris de Ovidiu Toader, membru al comunității de alumnii ai acestei prestigioase instituții academice. Evenimentul va avea loc în 7 decembrie, începând cu orele 14:00 în sala A01.

Invitații speciali la acest eveniment sunt Marilen Gabriel Pirtea, Rectorul UVT, Adrian Bădescu, Fondatorul Medicis și președintele GPS UVT, Răzvan Ogîrcin, Managing Partner al AIMS Timișoara, Călin Costinaș, Deputy CEO Profi Rom Food România, Adrian Boruz, Senior Global Manager Vodafone și Călin Iepure, CEO Bizz Club.

Bani și libertate

Ovidiu Toader, autorul acestei cărți, cu o experiență de 28 de ani în domeniul antreprenoriatului și 13 ani ca antrenor de antreprenori, aduce în discuție o perspectivă unică asupra relației dintre bani și libertate. Lansarea cărții reprezintă nu doar un moment de sărbătoare literară, ci și o oportunitate de a învăța din experiența unui om pasionat de munca sa.

Evenimentul de lansare a volumului va avea loc în incinta universității, iar alături de invitații speciali și autor, sunt așteptați să participe la această lansare de carte toți cei interesați de subiectele financiare și implicația socială a acestui domeniu, în spațiul universitar timișorean, unde se întrepătrund tradiția academică și inovația antreprenorială.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Energiei: 500 milioane granturi pentru energie din surse regenerabile

Articolul următor

100% din ambalajele produselor de pe rafturi vor fi din Sistemul Garanție-Returnare până la 30 iunie 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share