Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UAV Arad organizează Hackaton 2023

O nouă provocare pentru IT-iști în acest final de săptămână la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad (UAV): Hackaton 2023.

 

Evenimentul organizat de Facultatea de Științe Exacte din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, împreună cu Primăria Arad va avea loc în Complexul M al UAV (str. Elena Drăgoi, nr 2) în perioada 9-10 decembrie.

Echipele înscrise au la dispoziție 24 de ore în care pot crea soluții digitale pentru ca Aradul să devină un oraș mai curat, mai verde, mai smart.

Startul acestei ediții se va da sâmbătă, la orele 11.00 iar duminică vor fi premiate cele mai bune soluții. Cei care doresc să vadă IT-iștii la lucru 24 de ore din 24 sunt așteptați în Complexul M, etajul I.

Hack4Arad este a 2-a ediție a hackathonului organizat la Arad, având ca tematică: „ARAD – un oras mai curat, mai green, mai smart” . Evenimentul va avea loc la Universitatea „Aurel Vlaicu” și se va desfășura non-stop, timp de două zile și o noapte sub forma unei sesiuni de coding maraton.

„Astfel, în 9-10 decembrie 2023 dorim să reunim niște echipe fantastice, compuse din oameni creativi – analiști, programatori, web designeri și orice ajutor al lor și să obținem aplicații utile prin care să creștem maturitatea digitală a orașului. Facem și networking, dăm și premii”, anunță organizatorii.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Azomureș nevoit să-și suspende producția de amoniac și îngrășăminte în luna decembrie

Articolul următor

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a folosit roboți RPA Tailent pentru a evalua cererile de finanțare depuse de IMM-uri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share