Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gala Comunității Bihorene, în 13 decembrie la Teatrul Regina Maria

Fundația Comunitară Oradea va organiza ediția a XI-a a Galei Comunității Bihorene, miercuri, 13 decembrie, de la ora 18.00, în sala Teatrului Regina Maria.

În cadrul evenimentului vor fi premiați oameni demni de apreciat din comunitatea bihoreană, precum și acțiunile celor care transformă județul într-unul mai bun.

 

Opt premii

Vor fi decernate opt premii pentru următoarele categorii: LIDERUL care schimbă lumea, VOLUNTARUL anului, ECHIPA anului, EXCELENȚĂ în meserie, PROIECTUL anului, ONG-ul anului, PROMOTOR al culturii și artei și PROMOTOR al excelenței școlare. Comunitatea bihoreană a avut posibilitatea de a face nominalizări la aceste categorii. Peste 1.600 de nominalizări au fost înregistrate de echipa Fundației Comunitare Oradea. Urmează jurizarea acestora de către consiliul director al ONG-ului.

 

„Reimagine”

Tema evenimentului este „Reimagine”. Astfel că, Fundația Comunitară Oradea îi invită pe bihoreni să ia exemplul de implicare al celor premiați și totodată, să se lase inspirați de șapte speakeri cu nume sonore pe care îi aduce în fața lor. Participanții vor putea asculta discursurile a șapte oameni care au devenit cunoscuți prin profesionalism și faptele lor. Vor urca pe scenă pentru a inspira publicul bihorean:

 

  • Alina Păduraru, reporter Recorder;
  • Adrian Nartea, actor;
  • Barbara Promberger, Co-fondator și director executiv al Fundației Conservation Carpathia;
  • Mihai Maci, filosof și lector la Universitatea din Oradea;
  • Dan Oros, CEO-ul Creatopy;
  • Tudor Giurgiu, regizor și președinte TIFF;
  • Valeriu Nicolae, activist societal și fondator al Asociației „Casa Bună”.

Moderatorul evenimentului este Bogdan Bob Rădulescu, o personalitate activă și un lider civic implicat în acțiuni comunitare, ecologice și umanitare. În sala Teatrului Regina Maria din Oradea sunt așteptați toți cei care își doresc să ia parte la celebrarea binelui din comunitate. Bihorenii pot achiziționa bilete la Gala Comunității Bihorene de pe site-ul eventim.ro. Doritorii pot alege între achiziționarea unui bilet normal sau a unui bilet VIP, care oferă accesul la un moment Cocktail în prezența speakerilor, după încheierea evenimentului.

Fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate pentru susținerea programului de finanțare al Fundației Comunitare Oradea, Fondul Științescu Oradea, ediția 6.0. Prin acest program, ONG-ul finanțează și oferă mentorare unor proiecte prin care știința devine mai atractivă în rândul copiilor și tinerilor din județul Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tren de mare viteză Budapesta – București cu trecere prin Oradea

Articolul următor

Rivalitatea în industria AI generează un nou jucător: Gemini de la Google

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share