Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA Romania a devenit partener digital al Via Transilvanica

Asociația Tășuleasa Social (ATS) și NTT DATA Romania au semnat un contract prin care compania informatică din Cluj-Napoca devine partener digital al traseului turistic Via Transilvanica.
Parteneriatul va fi sărbătorit printr-o lansare de carte a globetrotter-ului Christine Thürmer | Foto: Via Transilvanica

Parteneriatul va fi marcat printr-o lansare de carte semnată de “cea mai umblată femeie din lume”.

Asociația Tășuleasa Social (ATS) și NTT DATA Romania au semnat un contract prin care compania informatică din Cluj-Napoca devine partener digital al traseului turistic Via Transilvanica.

“Prin acest parteneriat ne propunem să fim reprezentați în lumea digitală pe măsura proiectului Via Transilvanica și așa cum lumea contemporană o cere. De-abia așteptăm ca împreună să găsim soluțiile cele mai bune din punct de vedere digital, pentru ca oameni din toată lumea să audă despre țara noastră și să ajungă pe cărarea care unește”.

Noul parteneriat va fi sărbătorit în 12 decembrie, la sediul NTT DATA Romania de la Cluj-Napoca, printr-un eveniment de lansare de carte și show susținute de ambasadoarea proiectului, Christine Thürmer, cea mai umblată femeie din lume pe trasee de lungă distanță. Invitat special va fi Tiberiu Ușeriu, ambasador al Via Transilvanica, alături de mulți oameni ai drumului”, au anunțat inițiatorii rutei turistice.

Noul parteneriat va fi sărbătorit în 12 decembrie, la sediul NTT DATA Romania de la Cluj-Napoca, printr-un eveniment de lansare de carte și show susținute de ambasadoarea proiectului, Christine Thürmer, cea mai umblată femeie din lume pe trasee de lungă distanță.

A străbătut 100.000 km în toată lumea

Astfel, biblioteca ATS se va îmbogăți cu un nou titlu, ,,Drumeții de lungă distanță”, semnat de cea mai versată călătoare de pe mapamond. Ea își prezintă în acest volum experiențele de viață și sfaturile practice. Thurmer are 60.000 de km parcurși pe jos, 30.000 km făcuți pe bicicletă și 6.500 km vâsliți în caiac.

Aceasta este considerată drept cea mai experimentată călătoare pe poteci de lungă distanță din lume. Thurmer este prima femeie care a parcurs integral Via Transilvanica înainte de finalizarea traseului. Proaspăt întoarsă din Japonia, ea va veni la București și la Cluj pentru lansarea cărții în limba română.

Via Transilvanica, o inițiativă a ATS, reprezintă un traseu de 1.400 km prin 400 de localități și 10 județe (Suceava, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți), împărțit în șapte ținuturi cultural-istorice. Amenajarea sa a durat patru ani și jumătate, cu o investiție de 1,6 milioane de euro și sprijinul a 8.000 de voluntari.

NTT DATA, parte a NTT Group, este o companie inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Aceasta sprijină mediul de afaceri în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA are prezență în 50 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul, mai aproape cu 13 km. Vom avea o variantă cu 4 benzi de 21 km. la DN 7 Pitești – București

Articolul următor
Ministerul Finanțelor (MF) a publicat cadrul obligațiunilor verzi al României, document de referință pentru emiterea acestora la nivel suveran pentru finanțarea cheltuielilor aferente proiectelor care contribuie direct la îndeplinirea obiectivelor de mediu și de dezvoltare durabilă ale României. 

Cine primește bani în urma exproprierilor pentru metroul din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share