Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Campanie la Iulius Mall Cluj: „Fii bun, nu doar de Crăciun!”

„Fii bun, nu doar de Crăciun!”, iar Iulius Mall te premiază în cadouri de 35.000 de euro oferite în acest an.

“Un catalizator al generațiilor, unde fiecare membru al familiei are parte de o experiență pe măsura așteptărilor, un loc unde fiecare dorință se poate îndeplini, cu un pic de imaginație și curaj. În Iulius Mall am lansat o nouă provocare pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul: „Fii bun, nu doar  de Crăciun”.

Până pe 23 decembrie, la Iulius Mall premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 600 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere aflat în Atriumul principal, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine.

O parte dintre premii constau în vouchere la Cărturești, Wonderland, Buzz, Sport Vision, U-Man, Sabrini, Adidas, My Geisha, Under Armour, Lemnul Verde, Il Passo, Mado, dar și alte locații. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Valoarea totală a premiilor pe care Iulius Mall Cluj le oferă în acest an depășește suma de 35.000 de euro. În Iulius Mall Cluj ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera care se simte în întreg proiectul, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun””, conform IMC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CFAC și ACTEDO au organizat o întâlnire ce vizează parteneriate de colaborare sustenabile și identificarea nevoilor comunității.

Șase companii se implică în proiectele ONG-urilor clujene

Articolul următor

Muzeul Național Brukenthal este sprijinit de JTI cu o sponsorizare de 50 000 euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share