Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase companii se implică în proiectele ONG-urilor clujene

CFAC și ACTEDO au organizat o întâlnire ce vizează parteneriate de colaborare sustenabile și identificarea nevoilor comunității.
La masa rotundă au participat 13 organizații locale și șase companii | Foto: Rareș Barbu

Emerson, Viking, Pfeiffer Vacuum, EXL, Alstom și BCR au decis să marșeze la inițiative declanșate de organizații nonguvernamentale.

Club Francophone d’Affaires de Cluj (CFAC) și Centrul de Acțiune pentru Egalitate şi Drepturile Omului (ACTEDO) au organizat o întâlnire ce vizează parteneriate de colaborare sustenabile și identificarea nevoilor comunității. Evenimentul s-a intitulat “CSR în acțiune. Parteneriate pentru schimbare”.

“Am adus laolaltă societatea civilă și mediul de business pentru a pune câteva cărămizi la puntea de legătură dintre aceste sectoare insuficient conectate, a identifica priorități de acțiune în comunitate, a dezvolta parteneriate durabile, cu impact în viețile noastre, ale tuturor. S-au împărtășit modele de business-uri etice și sustenabile, proiecte de dezvoltare locală în domenii diverse”, conform ACTEDO.

Consulul onorific al Franței la Cluj, Pascal Fesneau, a evocat economiile circulare și impactul sustenabil local. Andi Daiszler, antreprenor și reformator urban, a prezentat proiecte de revitalizare a spațiilor urbane Lights On Romania și Strada Potaissa.

Companiile Emerson și Viking Romania au împărtășit bune practici în materie de responsabilitate corporativă și socială. Proiectul „IMPACT.org: amplificarea impactului societății civile din Transilvania” este derulat de ACTEDO și CFAC cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat prin Granturile Spațiului Economic European 2014-2021.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Modernizarea drumului Transapuseana, cât de aproape e de finalizare

Articolul următor

Campanie la Iulius Mall Cluj: „Fii bun, nu doar de Crăciun!"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share